Nieuwe buren II

Adria Rae

Nieuwe buren II
We hadden ongeveer een half uur vast aan de ring aan de muur gezeten terwijl de anderen lekker wijn en bier zaten te drinken op de bank. Suzan liep naar ons toe en maakte ons los. Op onze knieën werden we weer terug gebracht naar de kamer. Één van de mannen beval Ilse op zijn pik te komen zitten en omdat dat niet snel genoeg ging volgens Irma werd ze er aan haar tieten opgesleurd. Kom op slet, neuk hem of je leven ervan af hangt. Ilse begon meteen op en neer te bonzen op de pik van de man. Na een tijdje kwam een tweede achter haar staan en ramde zijn pik in haar kont. Ilse gilde even van de pijn maar liet het over haar heen komen. Ik zat nog steeds op de grond en werd alweer geil van het zien van mijn zus die steeds harder werd geneukt door beide mannen. En toen ze opeens gillend klaar kwam stond mijn pik alweer keihard in de aanslag.
De mannen trokken hun pikken weer terug en ik werd bevolen om op de tafel te gaan liggen. Spreid je benen zei Suzan terwijl ze me zachtjes begon af te trekken. Ik zag Irma aankomen met een strap-on en even later voelde ik dat mijn kont langzaam werd open getrokken door de strap-on. Steeds dieper voelde ik dat ding in m’n kont verdwijnen en even dacht ik dat ik zou bezwijken. Irma begon langzaam heen en weer te gaan, eerst rustig maar aangemoedigt door de rest ging ze steeds harder tekeer. Suzan was op mijn gezicht komen zitten en beval me haar kutje te likken. Ik likte als een gek en begon het zo waar lekker te vinden om Irma in me te voelen. Na een tijdje voelde ik Suzans benen steeds nauwer om m’n hoofd en opeens kwam er een plas van water over mijn hoofd uit suzans kut. Ze was heftig klaar gekomen en stapte van me af. Goed werk slaafje zei ze, je krijgt een beloning. Ilse, hierkomen beval ze. Ze bond Ilse een nog grotere strap-on om dan die van Irma.
Ik werd op de grond gelegd en en 1 van de mannen pakte me bij m’n enkels en duwde m’n benen over m’n hoofd zodat m’n pik nu precies boven m’n gezicht hing. Zo zei Suzan, ga jij nu maar is even je broertje neuken met je nieuwe pik. Ilse duwde langzaam dat grote ding naar binnen en ik dacht even dat m’n kont zou gaan uitscheuren. De dames en heren waren intussen begonnen met elkaar te neuken genietend van Ilse en mij in deze vernederende positie. Irma hield nu m’n enkels vast en moedigde m’n zus aan steeds harder dat ding in m’n kont te rammen. Het begon mij zo langzamerhand te duizelen. Aan de ene kant schaamde ik me kapot en aan de andere kant stond m’n pik op exploderen. Ok Ilse blijf hem neuken en trek hem nu ook maar af zei Suzan. Ik zag dat Ilse het wel leuk begon te vinden en opeens riep ze, kom op broertje, spuit je eigen gezicht eens onder! En ik voelde die strap-on diep in m’n kont, zag de neukende mensen om me heen, de kut en borsten van Irma vlak bij me en m’n zus die steeds harder tekeer ging en voor ik het wist spoot ik mezelf helemaal onder onder luid gelach van Irma en Suzan. Ilse had de smaak goed te pakken want die bleef maar door rammen in m’n kont en toen twee man aan beide kanten van m’n gezicht kwamen staan pakte ze spontaan hun pikken en trok ze ook leeg over m’n gezicht. Toen werd Ilse weggehaald door Suzan en weer aan de ring vastgemaakt. Ik lag nog bij te komen op de vloer terwijl Irma nu op m’n gezicht ging zitten om gelikt te worden. En toen zij was klaar gekomen werd ik weer naast Ilse vastgemaakt. M’n gezicht plakte aan allen kanten en Ilse werd bevolen alles eraf te likken. Gedwee likte ze me schoon.
We wisten allebei niet meer wat we voelden, zo verrast waren we door alles wat er gebeurt was. We hoopten weer naar huis te mogen, ons te wassen en dan alles zo snel mogelijk te vergeten maar wisten eigenlijk wel zeker dat dat nog niet het geval zou zijn.
Irma kwam met 2 biertjes aan lopen en zei dat we die wel verdient hadden. Gulzig dronken we ze leeg. De 3 stelletjes die er waren gingen naar huis en we dachten even dat wij dan ook zo weg mochten toen we opeens de bel hoorde gaan. Suzan liep naar de deur om open te doen. We hoorde wat gepraat in de gang en toen kwamen er 5 man binnen. Dit zijn onze nieuwe aanwinsten zei Suzan wijzend naar Ilse en mij. Ilse werd bevolen op te staan en voelde meteen handen op dr borsten en kont. Een andere man stak bruut 2 vingers in dr kutje en begon haar wild te vingeren. Ik moest nu ook gaan staan en moest bukken en mijn benen wijd doen. Jullie hebben m al aardig opgerekt zei de man, prima! De dames gingen relaxt op de bank zitten en bevolen ons op handen en knieën ervoor te komen zitten. De mannen hadden zich inmiddels uitgekleedt en voor we het wisten hadden we allebei een pik in onze mond. Twee andere kwamen achterlangs en we werden allebei in onze kont geneukt. De mannen rouleerden van Ilse naar mij en van mond naar kont net zolang tot ze met z’n vijven voor onze gezichten stonden en ons helemaal onderspoten. Wij moesten elkaar weer schoonlikken terwijl ik 1 van de mannen een flink bedrag zag geven aan Suzan om daarna te vertrekken.
Zo, goed gewerkt zei Suzan en begeleide ons naar de deur. Jullie worden wel weer geroepen als jullie nodig zijn zei ze en zetten ons zo op straat. Even stonden we daar verbouwereert rond te kijken om toen zo snel als we konden naar huis te hollen.
Ilse begon weer te huilen en vluchtte naar dr kamer. Ik ging de douche in en stond nog trillend op m’n benen bij te komen. Wat was ons in godsnaam allemaal overkomen dacht ik.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir