Naakstrand (deel 2)

Naakstrand (deel 2)
Bijgekomen van het zalige sexspel van zojuist keek ik om mij heen en zag dat er een behoorlijk groot publiek ons gade had geslagen. Meerdere mannen die met stijve pikken stonden te kijken, sommige zelf spelend met hun pik en ook twee mannen die elkaar een handje hielpen. Nu het bij ons afgelopen was liepen deze uiteindelijk allemaal weg en vroeg Harrij of wij zin hadden ons af te spoelen in de zee.
Wij liepen dan ook met z’n drie het duin af richting zee en verfriste ons in het toch nog wel koude zeewater. Mijn vrouw Astrid pakte mijn pik vast en spoelde deze met het zeewater af en hierna volgde Harrij. Zij stelde voor terug te lopen naar het duin en even langs de douche te gaan om ons verder af te spoelen met het gewone water. Deze wasbeurt gaf ons weer energie want tijdens deze wandeling stonden onze pikken alweer half stijf. Astrid keek tevreden naar het resultaat. Na de douche weer aangekomen bij ons beschutte duinpannetje vroeg Harrij of wij het leuk vonden als hij bij ons zou komen liggen. Hier stemde wij natuurlijk mee in en Astrid stelde voor om bij strandpaviljoen Liberty eten en drinken te gaan halen om zo gezamenlijk te lunchen. Ik ging alvast zitten en keek haar na, terwijl zij naakt door de duinen liep en zo vervolgens weer de nodige aandacht trok van de andere badgasten. Ik zag nog net dat ze werd aangesproken door een man die terwijl hij met haar stond te praten met zijn pik speelde. Ze sprak kort met hem, keek even naar mij en met een groet aan hem liep zij door. Ondertussen was Harrij aangekomen en was bezig zijn handdoek neer te leggen. Hij stond gebukt naar mij toe en gaf mij hierdoor goed zicht op zijn prachtig hangende grote zak met ballen zo groot als eieren. Ik kreeg al weer zin, maar wilde me nog even inhouden. Tijdens het wachten vertelde Harrij mij dat hij vandaag een keer alleen was gekomen omdat zijn vrouw naar haar zuster was gegaan voor een dagje winkelen. Normaal waren ze hier altijd samen, maar vanwege het mooie weer wilde hij de dag toch niet alleen thuis voorbij laten gaan. Hij vertelde verder dat hij gepensioneerd huisarts was en hij nu genoot van de natuur in als zijn facetten. Hij vertelde dit met een glimlach waar ik uit kon opmaken dat hij de natuur bedoelde zoals dit vandaag zich afspeelde. We zaten naast elkaar en mijn ogen dwaalde steeds af naar zijn grote pik. Hij zag dit en zei dat ik gerust met hem mocht spelen als ik hier zin in had. Dit liet ik me geen tweede keer zeggen en begon zijn pik te strelen. Halfstijf pakte ik deze vast en begon hem weer zachtjes af te trekken. Harrij leunde al steunend op zijn armen achterover en genoot. Terwijl ik hem aftrok, deed ik dit ook bij mijzelf. Plotseling was Astrid terug met het eten en drinken en terwijl ze op ons afliep riep ze lachend of wij niet even op haar hadden kunnen wachten. Dit was voor ons het sein onszelf even met rust te laten en te genieten van een broodje kroket en een colaatje. Astrid had een frikandel speciaal genomen. Na een paar happen droop de mayonaise hier vanaf, waarbij er een flinke klodder op haar borst terecht kwam en zij beteuterd opmerkt wat zij nu hieraan gedaan moest doen. Harrij boog zich direct voorover naar haar toe en likte de mayonaise richting haar tepel en zoog deze toen lekker hard, terwijl hij haar andere tepel tussen zijn duim en wijsvinger masseerde.
Zijn pik werd ondertussen weer hard en hij keek naar mij met een vragende blik. Ik vroeg aan hem wat hij graag wilde doen. Harrij zei dat hij graag Astrid wilde neuken. Ik hoefde niets te zeggen want zij ging op haar handdoek liggen en spreidde haar benen uitnodigend. Ik deed het voorbereidende werk door haar te likken en te vingeren, terwijl Harrij voor haar zat en zijn pik aftrok. Terwijl ik nog aan het likken was kwam hij naar voren en drukte zijn eikel tegen haar schaamlippen. Ik likte snel zijn eikel pakte zijn pik en leidde hem naar binnen. Hoewel zijn pik zeer groot was, vanaf zijn eikel naar zijn zak steeds dikker werd, gleed hij toch soepel in haar kutje naar binnen. Hij begon met lange halen haar zachtjes te neuken, maar ging steeds sneller. Astrid kreunde en probeerde niet te gillen, ze vond het heerlijk. Ik ging met mijn pik bij haar gezicht zitten zodat ze mij kon pijpen. Harrij boog zich naar voren en deed met haar mee. Mijn pik ging over van mond naar mond en ik genoot net als zijzelf. Na een tijdje gaf Harrij aan dat hij haar op zijn hondjes wilde neuken en draaide haar om. Hij begon weer met langzame lange halen, terwijl hij met zijn duim haar kontgaatje masseerde. Af en toe maakte hij zijn duim nat met haar kutvocht en kon zodoende zijn duim een stukje bij haar naar binnen brengen. Hij probeerde haar gaatje een beetje op te rekken, want op eens haalde hij zijn pik uit haar kut en drukte zijn dikke eikel tegen haar kontje aan en probeerde haar anaal te nemen. Dit lukte niet. Vanwege de omvang en het ontbreken van voldoende en echt glijmiddel was dit geen mogelijkheid. Harrij gaf aan dat dit er nog wel een keer van zou komen en stelde voor dat ik het neuken overnam en dat hij graag door Astrid gepijpt wilde worden. Zo gezegd zo gedaan, we verwisselde van plaats en we genoten volop. Harrij liet op een gegeven moment blijken klaar te gaan komen en wilde zijn pik terugtrekken maar Astrid wilde doorgaan en zijn zaad in haar mond nemen. Hier werkte hij maar al te graag aan mee, pakte haar hoofd vast in zijn handen en begon haar in haar mond te neuken. Geweldig was dit om te zien, die grote pik in en uit haar mond te zien gaan. We kwamen bijna tegelijk klaar. Alle drie voldaan gingen wij op onze handdoeken liggen om zelfs even in slaap te vallen. Na een kort dutje hebben we nog even bijgepraat. Harrij nodigde ons uit om binnenkort bij hem thuis een keer op visite te komen en zodoende in een rustige omgeving zonder publiek een verder te spelen. Zijn oude huisartsen praktijkkamer had hij omgebouwd als een ‘speelruimte’ zei hij en hij wilde ons graag voorstellen aan zijn vrouw. We spraken af dit binnenkort te doen. Na het geven van zijn telefoonnummer, vertrok hij. Wij bleven nog even van de zon en elkaar genieten. ‘s-Avonds thuis hebben wij nog besproken wat er die dag gebeurt was en van geilheid nog lekker geneukt. We wisten zeker dat wij niet al te lang zouden wachten om bij Harrij op visite te gaan.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir