Mijn vrouw zonder slipje op terras!

Mijn vrouw zonder slipje op terras!
Dit verhaal begint met mij en mijn vriendin, het was de zomer van 2014 en wij wonen in een klein stadje, ‘s morgens hadden we al besloten de hele dag op een van de terrassen van ons stadje door te brengen het was zo‘n 28 graden en dat moest worden gevierd met enkele koude versnaperingen. Ik trok mijn spijkerbroek aan met een dunne bloes en wachtte beneden op mijn vriendin, toen ze beneden kwam zag ik dat ze een heerlijk kort jurkje aan had, naar mijn mening iets te kort maar ja het zou ook erg warm worden. We reden naar het kleine centrum en namen plaats op een van de vele terrasjes. Al snel zagen we wat vrienden en vroegen hun bij ons te komen zitten, we dronken en aten er flink op los, gezellig dus. Na enkele uren waren we allemaal al licht aangeschoten en zaten een paar van onze vrienden regelmatig naar mijn vrouwtje te kijken. Ze zat met haar ogen gesloten en het hoofd achterover te dromen in haar stoel, omdat ik naast haar zat was mij niet echt duidelijk wat er aan de hand was.
Ik moest even naar het toilet en toen ik terugkwam zag ik wat hun allemaal zagen, ze keken bij mijn vrouwtje recht onder haar jurkje en tot mijn schrik zag ik dat haar string haar kale kut niet bedekte maar er naast was geschoven, ze keken zo in haar kutje en mevrouw had niets in de gaten. Enkele van onze vrienden had ik al in de weer gezien met hun telefoon, waarschijnlijk om foto‘s of een filmpje van haar te maken. Ik besloot net te doen of ik het niet in de gaten had en verschoof mijn stoel iets, zodat ik een beetje mee kon genieten. Jezus wat was dit geil, tot mijn grote schrik legde ze een been over de leuning van de stoel zodat haar inmiddels bezwete kutje open en bloot voor iedereen zichtbaar was. Ze gooide haar haren nog eens achterover en daarbij schoten er ook nog eens een paar knoopjes van haar jurkje open, haar heerlijke tieten vielen zowat uit haar jurk, nog twee knoopjes en ze zat hier wijdbeens in haar blote kut.
De telefoons werden weer te voorschijn gehaald en al mijn vrienden waren aan het filmen en fotograferen geslagen, in gedachte zag ik ze dit thuis al op de computer bekijken en uitvergroten zodat ze haar hele kut in close-up konden bekijken en zich af zaten te rukken. Gelukkig zaten wij iets achteraf zodat anderen hier geen erg in hadden, alleen ik en acht van onze vrienden zaten hier bloed geil te worden, ik zag hun pikken door hun broeken heen groeien.
Toen mijn vrouwtje naar het toilet moest dachten we dat het uit was met de pret, maar het werd alleen maar erger. Toen ze terugkwam had ze nog een knoopje open gemaakt viel mij op en ze ging meteen weer in dezelfde houding zitten. Ze keek ons allemaal aan en zei, “zo stelletje viespeuken, jullie dachten zeker dat ik niets in de gaten had”. Ze gooide haar andere been ook over de andere leuning en liet ons nu gewoon haar opengesperde kut zien, zonder slipje. Waarschijnlijk had ze zich geil lopen maken op het toilet, want haar kut was zo nat dat je er zelfs druppels geil aan zag hangen. Doordat ze haar laatste knoopje nu ook had losgemaakt zat ze eigenlijk wijdbeens, helemaal naakt voor ons, alleen haar jurkje viel helemaal open langs haar lichaam. Nu zat er bij ons groepje ook nog eens onze buurman en deze werd helemaal gek, hij zat continu in zijn lul te knijpen en mijn vriendin keek hem recht in zijn ogen.
“Lekker he buurman” zij ze nog….
Ik zag dat hij klaarkwam toen ze haar kutje met twee vingers opentrok. De camera‘s hoorden ik continu klikken en mijn vrouwtje werd steeds geiler, ik voeg haar te stoppen, ik vond het wel geil maar ik vond dit toch wel erg ver gaan. Mijn vriendin had nog nooit met een ander geneukt en een ander had nog nooit haar kut gezien en hier lag ze bijna naakt zichzelf zowat te vingeren voor al mijn vrienden. Als dank pakte ze van iedereen die rookte de aansteker af, haalde die een voor een door haar kleddernatte kut en gaf ze terug als aandenken.
Zo dacht ik, dat hebben we ook weer gehad, maar nee hoor mijn vrouwtje ging nog verder onderuit zitten zodat we nu ook vol zicht hadden op haar kontgaatje. Ze had zo‘n geile blik in haar ogen dat ik dacht dat ze binnen enkele ogenblikken klaar kon komen. Met opgetrokken benen begon ze nu ook haar kontgaatje te strelen en af en toe haar klit. Mijn hart sloeg op hol van geiligheid, ik had geen idee wat haar bezielde. Onze vrienden hielden nu allemaal hun telefoon voor haar kut en met de andere hand voelde ze een voor een en soms tegelijk aan haar kutje, die steeds natter werd. Oompje werd zelfs weer zo geil dat hij opstond en haar vol begon te tongen. ze was nu zo geil dat het haar niets meer uitmaakte en tongde geil mee.
Na enkele minuten door iedereen gevingerd te zijn begon ze wild te schokken en gooide ze haar hoofd achterover terwijl ze spuitend over de handen van mijn vrienden, in grote stralen het geil uit haar kutje liet spuiten vol over het terras.Toen ze na dit minuten durende orgasme eindelijk bij zinnen kwam wilde ze meer. Ik zei haar dat we weg moesten, ze fatsoeneerde haar jurkje een beetje en zei dat ze nog moest plassen, ze stond op en liep naar het café. Na enkele seconden stonden twee van onze vrienden ook op om te plassen en zij liepen achter haar aan. Na een minuut of tien kwamen zij samen terug en fluisterde wat bij onze buurman in het oor, deze moest nu ook naar het toilet samen met een andere vriend van mij. Na een minuut besloot ik maar eens te gaan kijken en toen ik het toilet binnen kwam lopen kon ik mijn ogen niet geloven.

Haar jurkje lag op de grond in de zeik van andere klanten .

De enorme pik (22cm) van de buurman stak half in haar kut terwijl ze op haar knieën met haar hoofd op de pispot lag en daar het zaad van mijn andere vriend van de rand af aan het likken was. Ze was helemaal naakt en er konden zo andere heren het toilet binnen komen, ik keek naar de pompende lul van de buurman toen hij klaarkwam in haar kutje. Het zaad van onze andere vrienden spoot bij elke stoot naar buiten en mijn vrouwtje was compleet bezeten, ze zag me niet eens staan. Ze bleef op zijn hondjes zitten en daar kwamen de laatste vier van onze vrienden aan, ze wisten niet hoe snel ze hun pikken uit hun broek moesten krijgen.
Twee lieten zich voor mijn neus door haar pijpen en de andere twee neukten haar om beurten. ik kwam spontaan klaar bij dit schouwspel, ik had mijn lul nog niet aangeraakt maar hij bleef in mijn broek spuiten, wat was dit lekker geil. Toen iedereen zijn beurt gehad had tilde ik mijn vrouwtje overeind, ze kon haast niet meer staan van geiligheid ze bleef maar klaarkomen. Ik kon haar zo niet mee naar buiten nemen, rustig trok ik haar haar jurkje aan en nam haar toch maar mee.
Toen we naar buiten liepen en de eerste stap op het terras zetten stond ze plotseling stil en begon ze weer te trillen ze kreeg verdomme hier ter plekke weer een orgasme. Ik keek haar eens goed aan en zag dat haar hele gezicht onder het sperma zat en het zaad van onze vrienden zo langs haar benen in haar open schoentjes liep. Ik heb haar mee naar huis gesleurd en dacht dat we het beste maar konden verhuizen. Mijn vrienden sturen me nog regelmatig foto‘s om haar eraan te herinneren, ze zegt dat ze er niets meer van weet. Ja, Ja, ze was niet eens aan de pil, ik ben blij dat we nog met zijn tweetjes zijn, met zoveel zaad in haar kut is dat een wonder.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir