mijn eerste onmoeting met petra

mijn eerste onmoeting met petra
Dit verhaal kreeg ik via een mail van een vrouwvriendelijke man die ik ook echt in een sauna heeft ontmoet
Mijn eerste ontmoeting met Petra en haar man
Zaterdagmiddag 10-09-2016. Het was die dag een zeer warme dag. Ik moest zelf nog wat boodschapjes halen. Onderweg naar de winkel kwam ik langs sekssauna Azzura. Ondanks deze warme dag stonden er op de parkeerplaats toch nog diverse auto’s. Na het boodschappen doen bracht ik mijn boodschapjes naar huis en ik besloot om toch ook maar weer eens naar deze sekssauna te gaan.

Bij binnenkomst werd ik zoals altijd gastvrij ontvangen. Ik kleedde mij uit en bestelde een drankje aan de bar. Hoorde van de gastvrouw die achter de bar stond dat het niet zo druk was en er maar één stel binnen was. Ik besloot met een drankje naar de tuin te gaan om daar te gaan roken. Er zaten vier mannen in de tuin die mij vriendelijk begroetten. Er was ook één vrouw die net als de mannen mij ook begroette. Het was een leuke spontane vrouw van in de 40, volslank, rood haar, brildragend en met mooie grote volle borsten. Het was een gezellig onderonsje waarbij zij het middelpunt was.

Er kwam nog een man de tuin in, hij was voor haar een bekende saunabezoeker. Ze begroetten elkaar en hij betastte haar mooie grote borsten. We raakten met z’n allen weer in gesprek over van alles en nog wat. Ik kon mijn ogen niet van haar af houden, wat een geile volle borsten had ze. Ze stond op om haar handdoek goed te doen en ik zag dat ze ook een mooie geile kont had, met een tattoo op haar bil. Haar kut was ook heerlijk glad geschoren. Een man die naast haar zat voelde gelijk aan haar kont en tussen haar benen. Schaamteloos liet zij dat gewoon toe, ze lachte er zelfs om. Je kon aan haar in alles merken dat ze zelf ook zin in ons allen had.

De laatste man die in de tuin was gekomen vertelde ons zijn ervaringen, die hij met zijn eerdere saunabezoekjes met haar had mogen meemaken. Ook vertelde hij dat, als zij in de juiste trance kwam, ze ook zo spermageil was. Na dat verhaal had ik inmiddels een harde joekel onder mijn handdoek. Gelukkig zag ik enkele pikken om mijn heen ook opzwellen. Allerlei soorten geile fantasieën spookten door mijn hoofd.

Er kwam nog een man even de tuin in, zo te zien was het haar man. Een brede man met een kale kop en grote tattoos op zijn rug en armen. Zijn uiterlijk deed mij voorkomen als een man waar je geen conflict mee moest hebben. Hij mengde zich ook in het gesprek en gaf zijn vrouw een nieuw drankje. Het was eigenlijk gewoon een rustige, aardige man. De vrouw stond op om samen met haar man naar een bubbelbad te gaan.

Het stel was nog niet de tuin uit of alle mannen volgden haar. Zelf kon ik nog niet meelopen. Ik moest even wachten want ik durfde niet met mijn harde joekel langs de bar te lopen. Even later besloot ik ook naar achteren te gaan. Achter in de gang zat het stel in bad met alle mannen rukkend om haar heen. Zij zat voorover op de schoot van haar man te zoenen. Door de bubbels in het bad kon ik niet zien of ze ook zijn pik in haar kut had. Een rukkende man ging ook het bad in en pakte van achterlangs haar borsten vast.

Ik stond verbaasd te kijken dat zij het gewoon toeliet. Zag ook dat die man met zijn harde pik tegen haar kontje aan het rijden was. Zij ging iets omhoog met haar geile kontje richting die harde pik. Niet veel later begon zij heerlijk geil te kreunen. Ik kon nu ook weer niet goed zien of die pik van achter in haar kut zat. Alleen het idee al maakte mijzelf supergeil. Ik stond gewoon tussen alle mannen mee te rukken en naar het geile schouwspel te kijken.

De man die naast mijn stond te rukken zei “Wat een geil sletje is het toch, die is nu zo geil, ze laat zich gewoon door ons allen nemen, let maar op”. Een ander zei “Kijk hoe ze geil uit haar ogen kijkt, ze kreunde ook steeds harder”. Een andere man zei “Volgens mij wordt ze nu in het bad geneukt”. De man had met twee handen haar heupen vast en stootte op en neer. Even later stopten ze en zij stond rechtop en gaf de man een tongzoen. “Het was heerlijk” zei de man “Je hebt ook een lekkere geile neukkut”. Nu wist ik het zeker, ze was in bad genomen.

De man naast mij zei tegen mij “Ik zei het toch dat ze geil is en genomen wil worden”. Ze stapte met haar man uit bad en ze liepen naar een warme stenen plaat waar ze zich afdroogde. Zij stond voorover en de bekende man zat gewoon aan haar kut. Ze keek om en ze zei dat ze naar een speelruimte ging. Iedereen volgde haar richting de speelruimtes. In de doorloop ging zij voorover tegen een hoog speelbed aan staan, met haar geile kont wat naar achter. Haar eigen man schoof zijn lul in haar kut en hij neukte haar met harde stoten diep in haar kut. Ze begon steeds luider en geiler te kreunen.

Na een tijdje stopte hij met haar te neuken en maakte kenbaar dat wij allen haar gewoon mochten nemen. “O dat is geil” hoorde ik naast mij zeggen “Ze houdt er wel van”. Een man die achter haar stond schoof gelijk zijn pik diep in haar geile kut. Al snel spoot hij zijn pik in haar kut leeg. “Ooo dat is geil” zei ze. Zijn pik ging uit haar kut, er droop gelijk een klodder zaad uit haar kut. De volgende pik kwam zonder te vragen gewoon diep in haar kut. “Zo die kut is lekker nat” zei hij en hij neukte haar als een wilde. Ik hoorde een harde kreun en ook hij spoot alles haar geile kut in. Gelijk kwam er een volgende pik in haar kut die er ook weer net zo snel uit ging. Hij was al klaar gekomen en zei “Sorry ik was ook zo geil”. “Maakt niet uit lieverd” zei ze en ze ging weer rechtop met gespreide benen. Het zaad kwam als één klodder uit haar kut en viel hoorbaar op de vloer.

Er stonden nog twee mannen naast mij te rukken. Zij keek deze twee mannen aan en boog weer voorover tegen het hoge bed aan en draaide met haar geile kontje heen en weer. Een rukkende man kwam met zijn pik tussen haar billen, deed haar billen uit elkaar en zij zelf draaide met haar kontje op zijn pik. Hij wilde haar anaal nemen maar nog voor hij dat kon spoot ook hij al zijn zaad tussen haar billen. Zij zat nu ook helemaal onder het zaad. Ik zelf stond ook op springen en ging nu achter haar kontje staan. Ze draaide wat met haar kont heen en weer en ik schoof mijn harde joekel tussen haar geile zaadbillen. Ik boog haar met één hand wat verder voorover zodat mijn pik in haar kut kon. O wat was die kut glibbernat en vooral ook zeer warm van binnen.

Ik begon haar teder te neuken. Mijn joekel zat geheel in haar geile kut. Ik voelde mijn ballen tegen haar benen aan slaan. Zij begon weer steeds harder te kreunen. Al snel voelde ik mijn joekel diep in haar geile kut kloppend klaar komen. Ik haalde mijn joekel uit haar kut en zag mijn zaad uit haar kut druipen. Ik bedankte haar. Ze ging weer rechtop staan en gaf mij een tongzoen. “Mmm er staat er nog één” zei ze lachend en ze keek een rukkende man aan. Ze boog weer voorover met haar geile kont naar achteren. Die man zijn pik zat tussen haar kontje “Voorzichtig” zei ze. De man pakte zijn pik vast en probeerde haar anaal te nemen. Haar eigen man kwam er nu ook bij en hield haar billen uit elkaar.

We besloten met z’n allen toch nog even te kijken. Je kon goed zien dat die harde pik beetje bij beetje in haar neukkont verdween. Met lange halen werd ze anaal genomen, ze kreunde steeds harder en harder. De man pakte haar links en rechts bij haar heupen vast en met stevige diepe stoten neukte hij haar stevig door. Ze gilde van genot. Meerdere mannen om mijn heen hadden van dit geile schouwspel weer een harde lul gekregen. “Wat is ze geil hè?” hoorde ik. Plots stopte de man met haar te neuken, trok zijn lul uit haar kont en spoot haar van achter helemaal onder zijn geile zaad. Haar neukkont bleef nog gewoon open staan. Ze draaide zich om en ging met haar knieën op de vloer zitten. Haar man stopte zijn harde lul in haar mond en ze begon hem geil te pijpen. Even later kwam hij in haar mond klaar. Hij haalde zijn lul uit haar mond waarop zij ons allen ondeugend aankeek. Ze deed haar mond open en liet het zaad uit haar mond lopen. Het drupte over haar geile borsten heen.

Ik had weer zo’n harde lul dat ik hem voor haar mond hield. Ze slurpte zonder mijn lul vast te pakken hem zo haar mondje in. Ik werd heerlijk gepijpt. Maar ik kon merken dat ze moe werd en ik trok mijn verder af om over haar geile tieten te gaan spuiten. Ze zag dat ik klaar ging komen en pakte met twee handen haar grote tieten vast om het te mogen ontvangen. Ik spoot alles over haar grote geile tieten heen, ze keek me lachend aan. Ze stond op en alle mannen hielpen mee om de ruimte schoon te maken. Alle mannen bedankten haar met geile zaadzoenen. Nog onder het geile zaad gingen we met z’n allen naar de doucheruimtes. Onder het lopen zag ik het dikke zaad langs haar bovenbenen druipen.

We stonden met z’n allen onder de douche. Ik zag op haar mond en borsten flinke klodders zaad zitten. De mannen hielpen haar mee om alles schoon te maken. Een man had voor haar een schone handdoek gehaald. Ik wist niet dat het zo ook kon, dat ieder zonder enige vorm van haantjesgedrag aan een heerlijk geil seksspel mee kon doen. Met een drankje aan de bar namen we met z’n allen afscheid van haar en haar man. Ik weet toen nog niet hoe ze heten, denk vaak aan haar terug. Dit was voor mijn een zeer geslaagde middag en wie weet kom ik haar ooit nog eens tegen.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir