Michael en Amy – 1

Babes

Michael en Amy – 1
Michael en Amy beide 23 jaar, zijn samen een stel wat na een half jaar samen wonend beide hun baan zijn verloren. Ze hebben moeite om rond te komen met hun uitkering die ze beide krijgen. Ze hebben niet alleen de gebruikelijke vaste lasten maar beide ook een grote studieschuld. Daarom zoeken ze naar manieren om zwart wat extra geld binnen te halen.

Terwijl Michael op het internet rond surft vindt die een advertentie:
“Wij zijn op zoek naar een stel die voor ons komt werken. Wij betalen jullie ruim voor jullie diensten om in al jullie kosten te voorzien. Eventuele schulden betalen wij in een keer voor jullie af. Hiervoor moeten jullie uiteraard wel een contract tekenen dat jullie enkel kunnen stoppen nadat alles wat we hebben gegeven terugbetaald is. Uiteraard kunnen jullie wel een periode proef draaien om er achter te komen of dit iets voor jullie is.

We verwachten dat jullie ons huishouden doen en ons voorzien in onze seksuele behoeftes, strenge orgasme controle door middel van kuisheid, straffen die na elke overtreding steeds zwaarder worden. Jullie zullen ook verhuurd worden aan andere mensen op den duur.”

Michael wil het wel proberen en overlegt met Amy. De twijfels zijn bij Amy erg hoog aangezien ze nog niet de stap heeft durven nemen om seks te hebben. Michael daar in tegen is er wel klaar voor om het voor de 1ste keer te doen maar het is er met iemand anders nog nooit van gekomen. Beide zijn ze dus nog maagd.

Na een poos besluiten ze om toch een mail te sturen.
“Geachte heer en mevrouw,

Na grote twijfels en goed overlegt te hebben willen we het graag een tijdje proberen om te kijken of het ons bevalt. Wij zijn wel allebei nog maagd en hopen dat het mogelijk is dat de 1ste keer voor ons met elkaar kan zijn op het moment dat we hier beide aan toe zijn. In de advertentie schreef uw immers al dat we strenge orgasme controle konden verwachten door kuisheid. Wij hopen dat het daarom al mogelijk is om in de proefperiode al te beginnen met het dragen van een kuisheidsgordel.

Met vriendelijk groet,
Michael en Amy”

Het lange wachten op een reactie begint. Dagen strijken voorbij en beide verwachten ze eigenlijk geen reactie meer. Tot het moment dat er uiteindelijk de volgende mail binnen komt.
“Hallo Michael en Amy,

Bedankt voor de interesse om voor ons te komen werken. Besef wel dat werken voor ons zware BDSM zal zijn. Jullie zullen worden behandeld als slaven in de tijd die jullie bij ons zijn, uiteraard hebben jullie ook recht op (beperkte) tijd voor jullie zelf om te sporten, hobby’s te beoefenen, en familie en vrienden te kunnen zien. Wel zijn jullie verplicht om tenminste 40 uur per week voor ons in dienst te zijn, en elke lege plek in jullie agenda komt daar uiteraard ook bij.
We respecteren dat jullie beide nog maagd zijn en dit is voor ons ook geen probleem. Uiteraard krijgen jullie allebei gelijk een kuisheidsgordel om. Wat we alleen nog niet hebben verteld is dat wij bij beide een systeem inbouwen genaamd DreamLover 2000, hiermee kunnen we jullie elektroschokken toedienen op jullie geslachtsdelen. Maar dit is nog niks met de straffen die je kan verwachten bij het niet goed uitvoeren van jullie taken.

Overigens eisen we aangezien we niet zo van het mailen zijn dat jullie aankomende vrijdag om 20:00 op Centraal Station in ’s-Hertogenbosch staan. Wacht beneden bij de bussen op de zelfde plek. Als we een vermoeden hebben dat we jullie zien spreken we jullie aan en vragen of jullie mee willen gaan vanaf dan zijn jullie minstens 1 week van ons.

Hopelijk tot vrijdag!

Met vriendelijk groet,
Meester Stijn en Meesteres Anne-Claire.”

Ze schrikken beide van de directheid van de mail maar besluiten beide om aankomende vrijdag toch op het juiste tijd stip op het station te staan van ’s-Hertogenbosch. Ze lopen wel een aantal dagen in spanning maar de dag breekt uiteindelijk toch aan en ze vertrekken richting hun bestemming. Op het station 15 spannende minuten gewacht te hebben komt er een man en vrouw op hun af. Ze vragen naar hun namen en al snel blijkt dat ze de juiste persoon hebben. Michael en Amy worden bevolen achter het stel aan te lopen naar de dichtstbijzijnde autogarage. Eenmaal bij de auto moeten ze beide achterin stappen, ze krijgen te horen dat de achterdeuren op kinderslot zitten en dat proberen uit te stappen geen zin heeft.

Ze rijden ongeveer 15 minuten naar hun eindbestemming en rijden gelijk een garagedeur in die grenst aan het huis. Eenmaal binnen moeten ze beiden al hun kleren ontdoen en krijgen ze gelijk hun kuisheidsgordel. Het is een volledige kuisheidsgordel met TENS pads erin verwerkt deze zijn gekoppeld aan het Dreamlover 2000 apparaat wat ze bij zich dragen. Gelijk krijgen ze beide al een shock van het apparaat om te testen of het werkt. Meesteres Anne-Claire zegt dat dit nog maar de laagste stand was en dat bij het niet goed opvolgen van taken de intensiteit hoger gezet wordt.
Na een korte rondleiding door het huis worden ze gelijk aan het werk gezet om voor hun Dominanten drinken in te schenken en ze een voetmassage te geven. Amy moet Meester Stijn een voetmassage geven en Michael geeft Meesteres Anne-Claire een voetmassage. Na een kwartier bezig te zijn geweest krijgen ze beide een blinddoek om en worden hun handen op hun rug met handboeien vastgemaakt. Ze krijgen de opdracht om te proberen Stein en Anne-Claire tegelijk te laten klaarkomen als ze dit voor elkaar krijgen hoeft Amy het sperma van Meester Stijn niet door te slikken en als ze het niet voor elkaar krijgen wel. Ze hopen natuurlijk dat ze het voor elkaar krijgen om Stijn en Anne-Claire tegelijk te laten klaarkomen omdat ze beide weten dat Amy geen ervaring heeft met het doorslikken van sperma en Meester Stijn waarschijnlijk haar hoofd dan vast pakt om zijn pik in haar keel te duwen. Na een tijd komt Meesteres Anne-Claire met een heerlijk orgasme klaar, het zijn Michael en Amy niet gelukt om Stijn en Anne-Claire tegelijk te laten komen. Amy krijgt de opdracht om Meester Stijn binnen 5 minuten klaar te komen anders worden ze gestraft met elektronische pulsen via hun kuisheidsgordel op een bepaalde interval.

Helaas lukt het Amy niet om haar Meester klaar te laten komen. Meesteres Anne-Claire komt met een voorstel zodat ze onder de straf uit kunnen komen, namelijk dat ze met een hoofdmasker op een BDSM feest moeten dienen van Stijn en Anne-Claire. Wat Amy en Michael niet weten is dat ze niet alleen onder de straf uit komen dan maar dat Stijn en Anne-Claire dan ook nog een aardig zakcentje er aan over houden om hun slaafjes te laten dienen op zo’n groot feest. Meester Stijn voegt aan het voorstel toe dat ze nu naar hun kooi moeten en morgenvroeg een antwoord moeten geven.

De kooi is eigenlijk een normale kamer met in plaats van een gewone deur een tralie deur die op slot kan. In de kamer liggen 2 matjes waar Amy en Michael op dienen te slapen. Van echt goed slapen komt het voor beide niet ze denken en praten nog even naar over het voorstel wat ze te horen hebben gekregen.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir