Ik werd hun speeltje 8

Ik werd hun speeltje 8
De volgende morgen rijdt Dick om acht uur bij Anjelica de straat in. Ze staat al te wachten en glimlacht als ze hem ziet. Ze gooit haar sporttas op de achterbank en schuift naast Dick. Ze kussen elkaar.
“Goedemorgen schoonheid” begroet Dick haar.
“Jij ook goedemorgen, lekker neukbeertje van me” is haar lachende antwoord.
Dick glimlacht en rijdt weg. Het is op dat tijdstip niet druk en iets voor half negen parkeert hij zijn auto vlakbij de piramide van Austerlitz. Anjelica ziet Pierre, Ronald en Jeroen staan. Pierre is verbaasd als hij Anjelica ziet uitstappen. Ze begroeten elkaar.
“Nico heeft vandaag dienst en Egbert had iets anders te doen” begint Pierre, “maar Anjelica, jij loopt ook?”
“Ja” reageert ze, “Dick heeft verteld dat jullie altijd twee rondjes van tien kilometer doen. Eentje haal ik ook wel dus die loop ik mee. Dan wacht ik hier tot jullie je tweede rondje gelopen hebben.”
“Dat is leuk, zullen we dan maar?” besluit Pierre en ze doen een aantal rek en strekoefeningen. Anjelica kijkt goed en doet dezelfde bewegingen. Dan gaan ze op weg. Het tempo ligt niet zo hoog.
“Als we te snel gaan waarschuw je maar” zegt Dick.
“Dit tempo gaat wel, iets harder zal ook wel kunnen” antwoordt Anjelica.
Vijftig minuten later komen ze weer terug bij de auto’s en er worden flessen water gepakt. Er wordt gedronken en een paar oefeningen gedaan. Dick geeft Anjelica zijn sleutels. De mannen gaan voor hun tweede ronde en Anjelica gaat in de Volvo zitten en opent het dak. De radio gaat aan en ze kijkt om zich heen.

Drie kwartier later komen de mannen weer aangehold. Een paar laatste oefeningen en ieder stapt in. Dick gaat op de rechter stoel zitten.
“Heb je zin om nog even naar de villa van Pierre te gaan, misschien nog een extra zakcentje verdienen?”
“Wat? Weer neuken? Lekker Dick, daar heb ik wel zin in.”
“Rij jij maar, volg Pierre maar.”
Anjelica zet haar stoel met de derde geheugenpositie goed en start. Ze rijden rustig weg, Pierre voorop en de andere twee in één auto achter hun aan. Langs de Vecht draait Pierre zijn inrit in en wacht tot de andere twee auto’s binnen zijn. Dan sluit hij het elektrische hek.

Pierre gaat hun voor en loopt door het huis de achtertuin in. Hij opent een paneel tegen de achtergevel en drukt op een knop. Er bromt het een en ander en een groot dek schuift van het zwembad af en verdwijnt ergens achterin in de grond.
“Wat mooi Pierre, een zwembad. Gaan we zwemmen?” en ze begint haar topje uit te trekken. Dick glimlacht en trekt ook zijn shirt uit. Een minuut later is iedereen uitgekleed Anjelica holt het water in.
“Lekker water.” Tien tellen later liggen ze allemaal in het water en zwemmen een paar baantjes. Dan komen ze weer bij elkaar.
“Jullie moesten op tijd weg, toch?” vraagt Pierre aan Jeroen en Ronald.
“Ja, dus als Anjelica ons als eerste doet is dat lekker.”
“Neuken we hier?” vraagt Anjelica.
“Waar jij wil, je mag ook binnen op het ronde bed gaan liggen” reageert Pierre.
“Ik vind alles best, alleen niet helemaal onder water” en ze lachen.
Ronald gaat met zijn billen op de kant zitten. Anjelica loopt naar hem toe en pakt zijn niet al te stijve lul. Met haar warme mond en tong en met hulp van een hand krijgt ze er snel leven in en binnen twee minuten staat hij stijf op zijn buik.
“Kom maar lekker over me heen zitten.”

Anjelica kruipt op de kant en zet zich over zijn stijve lul. Ze zakt er langzaam overheen en als hij helemaal in haar zit houdt ze even stil.
“Wat heb jij toch een heerlijk warm en nat neukgaatje” zegt Ronald zachtjes en hij kust haar. Anjelica begint zachtjes te wippen maar maakt geleidelijk aan de slagen groter en het tempo gaat wat omhoog. Na een minuutje zakt Ronald achterover en Anjelica gaat met hem mee. Nu begint hij ook tegen te stoten en al harder gaan de twee tegen elkaar in. Anjelica voelt de stevig lul keer op keer in haar buik en geniet daarvan. Dan komt Ronald aan de eindstreep en met een paar harde diepe stoten jaagt hij zijn sperma diep in haar lichaam. Anjelica zakt op hem neer en Ronald slaat zijn armen om haar heen.
“Dank je wel, het was lekker. Ik leg het geld wel op je kleren.”
Ze kussen elkaar en Anjelica gaat van hem af.
“Pers het maar het water in” zegt Pierre. Anjelica laat zich in het water zakken en zet haar benen wijd. Ze perst de sperma naar buiten en vlak voor haar komt een wit wolkje omhoog. Ze slaat het met haar hand weg.

Ronald is zich inmiddels aan het afdrogen en trekt zijn kleding aan. Hij gaat op het bankje zitten terwijl Jeroen op de kant gaat zitten. Anjelica loopt zijn kant op en ook hij wordt stijf gepijpt en getrokken.
“Even naar het ondiepe deel” zegt Jeroen en Anjelica loopt met hem mee.
“Ga maar voorover liggen, billen over de rand, benen wijd in het water.”
Jeroen komt achter haar staan en schuift zijn stijve lul in haar natte neuktunnel.
“Wat is dat toch een lekkere zachte neukgleuf wat jij hebt.”
“De komende minuten alleen voor jou, lekker toch?”
“Je bent een heerlijk wijfie, wil je niet bij mij wonen?”
“Nee Jeroen, Dick is mijn steun en toeverlaat en ik laat hem niet in de steek”
“Ik begrijp je. Maar je hebt echt een goddelijke kut” en Anjelica voelt hoe hij wat harder begint te neuken. In deze positie voelt ze hem over haar g-spot glijden en ook dat mist zijn uitwerking niet. Als Jeroen een paar minuten bezig is voelt de ze tintelingen weer opkomen. Dat gevoel kent ze en ze geniet daarvan. Deze kerels weten écht wat neuken is.

Ze voelt hoe hij nog een stapje harder en sneller begint te neuken en dan overvalt haar orgasme haar. Haar vagina knijpt zich samen en haar lichaam schokt. Jeroen heeft drommels goed in de gaten wat er gebeurt en in de orgastisch knijpende vagina houdt hij het niet veel langer. Amper vijf seconden later jaagt ook hij zijn sperma diep in haar strakke kut. Hij zakt voorover op haar rug en kust haar nek.
“Dit was lekker” hijgt Anjelica, “ik kwam klaar en jij volgde.”
“Ik vond het zalig schat, ik hoop je nog heel vaak te voelen.”

Jeroen komt rechtop en trekt zich terug. Anjelica perst de sappen naar buiten en loopt door het water naar Pierre en Dick toe. Ze kust Dick en glimlacht.
Pierre ziet ondertussen dat ook Jeroen klaar is en stapt het zwembad uit. Hij droogt zich af en loopt met de mannen mee naar voren om ze uit te laten.
“Je hebt het weer naar je zin hè?”
“Heel erg naar mijn zin” reageert Anjelica glimlachend.
“Volgens mij kwam je klaar bij Jeroen.”
“Ja, goed gezien, hij heeft ook zo’n heerlijk hoog tempo en in dat standje raakt hij iedere keer mijn g-spot. Alleen moet ik naar toilet, nodig plassen.”
“Dat kan ook hier buiten, daar in dat huisje, daar zijn twee toiletten.”
“Oké” en ze loopt het water uit en het huisje in. Twee keurige toiletten en ze doet haar plasje. Terug loopt ze langs haar tas en pakt het geld.
“Kijk nou Dick” zegt ze verbaasd, “één van de twee heeft teveel betaald.” Ze telt nog een keer de briefjes en doet ze in haar tas. Terug in het water zwemt ze naar Dick.
“Ik heb nu tweehonderd en vijftig, dus één van de twee zal wel drie briefjes hebben neergelegd.”
“Dat zal Jeroen wel zijn” reageert Dick, “hij zal tevreden zijn over je en bovendien verdient hij geld als water dus hij kan dat wel missen schat.”

Pierre komt weer buiten en loopt het zwembad in.
“Wat wil je, gelijk doorgaan of even pauze?”
“Wat mij betreft ga ik gewoon door, te beginnen met jou Pierre.”
Zo gezegd zo gedaan en Pierre wordt eerst stijf gepijpt. Als hij haar penetreert merkt ze weer dat pijnlijke gevoel. Toch maar eens aan Nico, de huisarts, vragen. Pierre begint te neuken en gaandeweg de vrijpartij merkt ze dat het pijnlijke gevoel verandert in genot. Vreemd vindt ze dat. Ze concentreert zich op de binnendringende lange penis en voelt dat Pierre ook het tempo opvoert. Kennelijk heeft hij zin want sneller als gisteren voelt ze hem klaarkomen.
“Wat een heerlijke melkende kut heb je vandaag” zegt Pierre glimlachend terwijl hij van haar afgaat.
Anjelica glimlacht en laat zich in het water zakken. Ze perst de sperma naar buiten en komt weer op de kant waar Dick op een van de ligbedden zit.

“Ik wil mijn schat niet in het water maar hier op het ligbed, kom maar lekker over me heen.”
Anjelica glimlacht en ze kust hem, “met alle plezier schat, maar ik ga je eerst hard maken.”
Een minuut later heeft ze de dikke lul van Dick stijf gepijpt en ze kruipt over hem heen. Zelf pakt ze de harde paal en trekt hem een paar keer tussen haar schaamlippen door. Dan zet ze hem op de goede plaats en zakt er overheen.
“Oh, wat lekker, mijn harde vriendje. Kom Dick laat me eens voelen dat ik van jou ben.”
“Anjelica, Dick” onderbreekt Pierre hun, “zo direct een vruchtensapje, vers geperst?”
“Lekker” reageert Anjelica.
Dick knikt ja en Pierre loopt naar binnen.

“Jij hebt de lekkerste lul van jullie zessen, echt zwaar en ik voel je overal zo goed” en terwijl ze dit zegt begint ze te wippen. Dick voelt hoe ze iets verschuift, ze zoekt haar g-spot. Een glimlachje verraadt dat ze hem gevonden heeft en ze begint fanatiek te rijden. Dick wordt weer al geiler van deze heerlijke vrouw en begint zachtjes tegen te stoten. Hun beider tempo stijgt en in cadans neuken de twee lichamen tegen elkaar in.
“Oh schat” kreunt Anjelica, “je neukt me klaar, oh wat lekker Dick …… ik ga …… ooohw schat, ik kom klaar ……” en Dick ziet en voelt hoe het tweede orgasme bezit neemt van haar lichaam. Hij houdt stil en laat haar even gaan.
“Neuk maar weer schat” hoort hij haar zeggen en hij begint weer te rijden. Anjelica op haar beurt stoot goed tegen en al snel voelt Dick zijn sperma borrelen. Het tempo gaat nog een keer omhoog en dan jaagt hij zijn zaad diep in haar warme neuktunneltje. Anjelica zakt op hem neer en ze kussen elkaar.
“De lekkerste hobby ter wereld” zegt ze glimlachend.
“Het is ook de oudste bezigheid” reageert Dick.

Pierre komt weer naar buiten met drie glazen vruchtensap. Anjelica staat op met een hand tussen haar benen en springt het zwembad in. Ze ziet niet dat Pierre een plastic tasje naast Dick neerlegt. Terwijl Anjelica bezig is de laatste sperma naar buiten te stuwen en daarna nog een twee tal baantjes zwemt wisselen Pierre en Dick een paar woorden.
“Ik wil haar straks een keer sandwichen, jij haar kutje, ik haar kontje. Mijn lul is niet zo zwaar, die moet ze wel kunnen hebben.”
“Heb je iets bij je?” vraagt Dick.
“Ja, een flesje neutrale olie en een kontplug.”
Anjelica komt het water weer uit en droogt zich ook af. Ze pakken alle drie een glas jus d’orange, vers geperst. Ze drinken rustig terwijl Anjelica de omgeving in zich opneemt.

“Je woont hier wel schitterend” begint Anjelica tegen Pierre, “wat een weids uitzicht. Wordt hier nooit meer gebouwd?”
“In ieder geval niet zolang ik leef schat. Zie je daar die bomenrij? Dat is mijn grond, die bomen zijn de grens. Dus zolang ik het niet verkoop kan er niets komen.”
“Lekker, dus je zit hier altijd vrij.”
“Heel erg vrij. Dat is ook een reden om één keer per jaar een groot feest te geven voor speciale gasten.”
“Spannend.”
“Een feest” gaat Pierre verder, “waar iedereen bijna bloot is en tegen het einde van de avond mag iedereen neuken met iedereen, geen regels, geen belemmeringen. Alleen moeten de mannen condooms gebruiken.”
“Een grote orgie dus.”
“Ja, zo kun je dat noemen.”
“En daar moet ik ook komen?” vraagt Anjelica enigszins benauwd, want ze ziet de bui al hangen.
“Ja, jij bent zelfs mijn eregast. Jij Anjelica wordt de koningin van het feest en dat betekent dat iedere vent of vrouw zijn handen van je af moet houden. Jij neukt alleen met een van ons zessen. Als je al wil neuken.”
“Ik zal je tegen die tijd nog wel het nodige vertellen schat” komt nu Dick, “er zijn gewoon een paar dingen die je moet weten en dan heb je een leuke en vooral geile avond.”

Het onderwerp verandert en ze praten nog een poosje verder.
“Anjelica” zegt Pierre op een stil moment, “ik heb nog wel zin in je.”
“En ik ook” komt Dick er achteraan.
“Dat treft, ik heb nog een beetje jeuk.”
“Maar” komt Pierre weer “we willen je tegelijk, Dick in je kutje, ik in je kontje.”
“Een dubbele penetratie? Dat heb ik nog nooit gedaan.”
“Alles moet de eerste keer zijn lieve schat” reageert Pierre.
“Ik heb Dick al twee keer in mijn poepgaatje gehad en dat lukte dus moet ik jou ook kunnen hebben. Maar kan ik me ergens schoonmaken?”
“Loop jij even mee Dick?”
“Ja” en hij staat op. Hij neemt Anjelica bij de hand en ze lopen naar binnen. In de badkamer heeft Pierre al een anaal sproeier op een van de douche slangen gedaan en Dick draait de kranen een stukje open. Temperatuur en hoeveelheid water regelt hij en dan moet Anjelica zich omdraaien en bukken. Heel rustig duwt hij de sproeier door haar sluitspier en spoelt een paar tellen. Het water komt weer naar buiten en opnieuw gaat de sproeier naar binnen.
“Het is al schoon” zegt Anjelica als ze het uitkomende water weg ziet lopen.
“Ja, maar het is gewoon frisser om het echt schoon te maken” en opnieuw trekt hij de sproeier naar buiten. Het water is nu helder en de kraan gaat uit.

Weer buiten ziet Pierre hun aankomen en hij pakt het plastic tasje en geeft die aan Dick.
“Je kent het verhaal schat” en Anjelica knikt. Ze gaat op armen en knieën op het ligbed zitten en Dick laat wat druppels olie op haar sterretje komen. Twee vingers duwt hij naar binnen en laat haar wennen. Hij draait een paar keer en duwt de derde vinger erbij. Anjelica kreunt zachtjes.
“Lekker?”
“Heerlijk, ik verheug me al op een heerlijke lul in mijn kontje. Trouwens dubbel heb ik ook nog nooit gedaan, ik ben wel benieuwd.”
Pierre heeft ondertussen de kontplug ingevet en als Dick zijn vingers terughaalt zet hij de plug in het openstaande gaatje en duwt. De plug glijdt redelijk makkelijk naar binnen.
“Mag ik zitten?”
“Dat mag” antwoordt Dick en Anjelica komt omhoog op haar billen.
“Gaat het?” vraagt Pierre.
“Ja, het voelt ook goed. Ik zal jullie stijf maken, dan mogen jullie mijn twee gaatjes hebben.”

Tien minuten later heeft Anjelica de twee mannen een stijve lul bezorgd en Pierre pakt het flesje olie. Hij vet zijn lul in en Anjelica kruipt over Dick. Haar vagina is drijfnat dus zijn zware lul schuift moeiteloos naar binnen. Pierre komt over haar heen en trekt de kontplug uit haar anus. Een lik olie erin en hij zet zijn lul in het gat. Redelijk makkelijk glijdt hij naar binnen en Anjelica sluit haar ogen. Ze concentreert zich op de twee palen die in haar kleine lijf zitten, ‘wat een heerlijk gevoel’ gaat het door haar heen.
Dick begint van onderen af te neuken. Pierre komt twee stoten later in cadans erbij. Om en om neuken de mannen haar gaatjes.
“Wat een heerlijk gevoel is dit” kermt Anjelica, “oh … dit wil ik vaker voelen …… ja wat lekker ……”
Heel langzaam voeren Dick en Pierre het tempo op en Anjelica kreunt op iedere stoot, kreuntjes die steeds sneller op elkaar volgen en ook steeds luider worden.

“Jullie neuken heerlijk …… oh wat lekker is dit ……” en meer van dat soort praat. Na een minuut voelt ze tintelingen opkomen. Ze geniet, ze wordt klaar geneukt en laat het over haar heenkomen, dit is gewoon lekker. De tintelingen worden sterker en ze voelt een rilling over haar rug lopen die eindigt in haar kruis. Ze voelt de handen van Pierre op haar borsten en hij knijpt in haar tepels, een paar keer en dan komt ze klaar, heftig en al haar spieren doen mee. De twee mannen merken dat haar neukgaatjes dichttrekken en doen het even wat rustiger. Een tiental tellen later ontspant ze weer.
“Zo lekker ben ik nog nooit klaargekomen” zegt ze glimlachend, “kom, neuk maar verder, geef me twee lekkere kwakken.”
De mannen beginnen weer harder te neuken en ditmaal gaan ze voor eigen genot, de twee stijve palen jagen door haar neukholletjes heen en Anjelica ligt doodstil en concentreert zich op de twee stampende penissen.
Pierre is het eerst. Zijn sperma lijkt uit zijn tenen te komen en met twee harde kreunen jaagt hij zijn tweede lading zaad in de darmen van de vrouw voor hem. Anjelica voelt hem komen en het voelt warm in haar buik. Pierre houdt stil en blijft rustig in haar tot hij zo ver verslapt is dat zijn lul uit haar glijdt.

Dick is al die tijd door blijven neuken en hij houdt het lang vol. Deels omdat het zijn tweede keer is maar ook omdat hij aan haar heerlijke kut gewend is. Anjelica geniet met volle teugen van de dikke paal die stoot na stoot haar g-spot beroert. Dan wordt het ook Dick teveel en met een dierlijke kreun jaagt hij zijn zaad in de zuigende vagina van zijn lieve schat.
Anjelica zakt op zijn lichaam en Dick hijgt uit.
“Ik vond het heerlijk” zegt ze glimlachend tegen Dick.
Die glimlacht, “jij hebt ook een heerlijk lijf, nietwaar Pierre?”
“Heerlijk schat, jouw kontgat is heerlijk strak, gewoon een zaligheid om te nemen.”
“Dank je wel, maar ik heb ook genoten.”

“Kom we gaan naar binnen, in bad liggen en even schoon weken” stelt Pierre voor.
Ze lopen naar binnen en in een andere badkamer staat een grote jacuzzi. Pierre draait een kraan open en het water stroomt erin. Ze stappen in het water en als het op niveau is drukt Pierre de kraan uit. Hij drukt een paar andere knoppen in en de luchtbellen beginnen te komen. Al snel is het een heerlijk warm bruisend bad en Anjelica laat zich kopje onder glijden. Ze komt glimlachend weer boven.
“Wat lekker is dit. Wat een luxe hebben jullie toch allemaal.”
“Je mag hier wel vaker in” zegt Pierre, “in ieder geval als we hier lekker geneukt hebben met elkaar. Alleen in dit bad mag je niet neuken, wel in de gewone badkuip daar in de hoek” en hij wijst.
“Dat lijkt me ook wel lekker, neuken in bad” reageert Anjelica, “ik denk dat ik heel veel lekker vind.”
“Jij bent echt los volgens mij” zegt Dick.
“Lieve schat, ik ken mezelf niet meer.”
“Als je drie maanden geleden tegen me had gezegd dat ik in de buitenlucht een heerlijke dubbele penetratie zou krijgen had ik je voor gek verklaard. Maar het is met afstand het lekkerste wat me tot nog toe is overkomen. Ik wil het ook met de anderen doen, twee wat dikkere piemels in me, lijkt me lekker.”
“Geduld meisje, je krijgt nog genoeg warm mannenvlees in dat geile lijf van je” reageert Pierre.
“Lekker, ik verheug me op alles.”

“Iets heel anders Pierre” begint Anjelica een paar minuten later, “als ik dit blijf doen, mag ik dan ook weer studeren? Ik heb nu mijn bachelor, ik wil graag master halen in hetzelfde vak.”
“Loofwaardig streven schat” reageert Pierre, “natuurlijk vinden we dat goed.”
“Ja, maar dan moet je met name door de weeks er een beetje rekening mee houden.”
“Op die manier” zegt Pierre, “ik stel dan voor dat je gewoon gaat studeren en dat we eventuele afwijkende afspraken van geval tot geval bekijken, vind je ook niet Dick?”
“Ja, gewoon in alle redelijkheid oplossen maar echt problemen verwacht ik niet.”

Wat later stappen ze uit de jacuzzi en gaan zich wassen onder de douche. Anjelica doet ook haar haren en na het afdrogen kleden ze zich aan.
“Mag ik mijn haren drogen in die slaapkamer?”
“Ga je gang” zegt Pierre, “je weet de weg.”
Een kleine twintig minuten later komt Anjelica weer terug en gaat bij Dick op schoot zitten.
“Zo, voldaan?” vraagt hij.
“Ja, ik heb een heerlijk weekend gehad” antwoordt Anjelica, “nu hoef ik even een paar dagen niet te neuken. Even mijn lijf tot rust laten komen.”
“Dat geldt ook voor ons Anjelica” valt Pierre bij, “wij hebben heerlijk met je gevreeën dit weekend en moeten nu eerst weer opladen. Tot komend weekend. Dan willen we vrijdagavond al weg. We zijn alleen van het weer afhankelijk.”
“Ik wacht af. Maar de papieren krijg ik de komende dagen?”
“Ja” antwoordt Pierre, “een arbeidscontract gaat morgen de deur uit. Ik bel met de garage voor een auto en jij moet zelf morgen Nico bellen voor een afspraak.”
“Oké, ik zie het wel” besluit Anjelica.
Tien minuten later rekenen Dick en Pierre af. Ze telt haar geld en doet het vervolgens in haar tas terug. Ze nemen afscheid van Pierre en lopen naar buiten. Ze stappen in en rijden via het hek naar buiten, de Straatweg op.

Een week later, vrijdagmiddag. Tegen half vijf loopt Anjelica naar beneden met haar weekendtas en opent de achterklep van haar nieuwe Suzuki Alto. Vanochtend kon ze die ophalen. Ze stapt in en drukt de zuignap van de Tomtom tegen de vooruit en schuift het apparaat erin. Ze start de motor en ook de Tomtom komt tot leven. Boven had ze het adres van de jachthaven al ingetypt en de route opgeslagen.
Nederhorst den Berg, een plaats waar ze nog nooit van heeft gehoord, laat staan dat ze er ooit geweest is en ze vertrouwt nu op haar Tomtom. Vlakbij haar einddoel komt ze achter Dick te rijden. Ze seint en Dick steekt zijn arm omhoog. Anjelica glimlacht. Ze draait achter hem aan het parkeerterrein van de jachthaven op en stappen uit. Ze loopt op hem toe en valt in zijn armen. Een liefdevolle tongzoen volgt en daarna kijken ze elkaar glimlachend aan.
“Leuk, je nieuwe auto” begint Dick, “bevalt die?”
“Jawel, het is ook vertrouwd want mam heeft er ook zo een, alleen een iets ouder model, wat minder compleet.”
Ze pakken hun tassen, Anjelica haalt de Tomtom uit de auto en ze staan weer bij elkaar.
“Zullen we?” vraagt Dick.
“Ja, goed” en ze kust hem nog een keer. Ze lopen richting het hek. Er zit bewaking in het huisje wat erbij staat. Dick meldt dat ze voor Pierre Brabander komen op de Geraldine. Ze legitimeren zich en de man controleert de lijst. Hij bromt iets van ‘in orde’ en komt uit zijn hokje om het hek te openen. Ze lopen erdoor.
“Is dat altijd zo?”
“Nee” reageert Dick, “maar deze jachthaven is klein en je ziet het, alleen maar kapitale boten en er werd veel ingebroken. Vandaar dat ze dit hebben gedaan. Het komt wat onvriendelijk over misschien, maar in de praktijk is het wel de oplossing gebleken. Er wordt niet meer ingebroken.”

Vijftig meter verderop wijst Dick haar op de Geraldine.
“Wat een mooie boot Dick, is die van Pierre?”
“Helemaal schat en de naam is van zijn overleden vrouw.”
Ze lopen naar de loopplank en gaan aan boord. Dick neemt haar mee naar de grote salon en daar zitten Jeroen, Pierre en Nico. De begroeting is hartelijk.
Pierre biedt ze een drankje aan en ze zakken in het luxe bankstel. Ze praten over een paar dingen. Anjelica meldt aan Pierre dat ze haar auto heeft. Dan wenkt Nico haar en hij neemt haar mee naar buiten en duwt de schuifpui achter hun dicht.
“Ik kreeg vanmorgen de uitslagen van het onderzoekje” begint Nico, “alles is in orde, je mankeert niets, ook geen Soa’s.”
“Dus ik ben goedgekeurd voor alle diensten” glundert Anjelica.
“Ja, alle diensten” reageert Nico, “ook de liggende” vervolgt hij met een glimlach. Anjelica lacht en ze gaan weer naar binnen. Daar zijn Ronald en Egbert ook gearriveerd.
“Mooi, iedereen is op tijd, we gaan varen.”
Pierre pakt de intercom en geeft opdracht te vertrekken. Anjelica hoort wat gerommel en gebrom en de boot begint te bewegen.

“Mag ik buiten kijken?”
“Zullen we naar de brug lopen” stelt Dick voor, “daar heb je een mooi uitzicht” en samen lopen ze de salon uit, twee trappen op en een deur door. Op de brug staat een man aan het roer en geeft een opdracht via een intercom.
“Dat is kapitein Berreman, Gerard voor bekenden” zegt Dick en Anjelica geeft hem een hand en stelt zich voor.
De boot vaart rustig de jachthaven uit, de zon schijnt nog uitbundig en ze kunnen alles goed zien. Anjelica komt ogen tekort. Ze kijkt dan weer naar buiten en dan weer naar het indrukwekkende instrumentenpaneel. Gerard bestuurt de boot met een soort joystick. Een groot stuurrad is er niet.
“Maar als dat pookje nou defect raakt, hoe vaar je dan?” wil Anjelica weten.
“Hier” en hij wijst “zit een as. Een groot stuurrad staat in een van de kasten hierachter, die zetten we er dan op.”
“Slim” reageert ze en kijkt weer naar buiten.
“We gaan straks door die sluis daar” zegt Gerard, “dan draaien we de Vecht op en varen een stukje terug naar Nederhorst den Berg, daar wachten tot de brug open gaat en dan het Amsterdam Rijnkanaal op, richting Amsterdam.”
Ze blijven nog kijken tot ze van de plas af varen en de Vecht opgaan. Dan lopen ze weer naar beneden. In de salon gaan ze in de bank zitten en mengen zich weer in het gesprek.

“Voor jullie informatie” begint Pierre, “dit weekend doen we een rondje Noord Holland. Dus hiervandaan naar IJmuiden, dan over de Noordzee naar Den Helder en vervolgens over het IJsselmeer en Markermeer weer terug. We varen alleen overdag, we meren straks af in de jachthaven van IJmuiden. Morgen varen we naar Den Helder en meren dan af in de Noorderhaven bij Den Oever. Zondag aan het eind van de middag hopen we weer in deze jachthaven terug te zijn. Dan eten we nog aan boord en gaat ieder zijns weegs.”
“En slapen we weer gewoon beneden?” vraagt Jeroen.
“Dat ga ik jullie wijzen. Dick en Anjelica blijf even zitten als je wil, dan wijs ik de mannen hun hut.”
Iedereen loopt achter Pierre aan en Dick en Anjelica blijven alleen achter.
“Het is wel een hele mooie boot” begint Anjelica, “die moet toch een vermogen hebben gekost.”
“En dan mag je weten dat hij er twee heeft, één hier en één in Zuid Frankrijk. Daar gaan we vast nog wel een keer naar toe. Dat jacht is nog een stukje groter als deze met ook een zwembad op het bovendek.”
“Verdient Pierre zoveel?”
“Ja, hij verdient goed maar hij heeft het kapitaal van zijn vrouw geërfd en die had een behoorlijk vermogen want ze was enig kind in een puissant rijke familie. Pierre stopt ook rond zijn vijftigste met werken, dan vindt hij het genoeg geweest.”
“En jij? Werk jij nog lang door?”
“In ieder geval tot mijn zestigste, daarna zie ik wel.”
Pierre komt weer binnen.
“Zal ik jullie ook de weg wijzen?”
Ze staan op en lopen achter hem aan. Een gang door en Pierre wijst op een deur.
“Dit is mijn hut en deze deur is jullie hut” en hij opent hem. Een mooie hut ziet Anjelica. Een groot bed. Een doucheruimte met toilet in de hoek en een grote kast met spiegels op de deuren. Dick en Anjelica gooien hun tassen op bed.
“Anjelica” spreekt Pierre haar aan, “dit weekend kleed je jezelf met de kleding die Jeroen heeft uitgezocht. Hier” en hij opent een schuifdeur kast “hangen kledingzakken. Op iedere zak zit een briefje voor wanneer het is en in de zak eventueel aanvullende instructies. Je mag alleen aan wat in de zak zit, geen eigen kleding of ondergoed. Ook schoenen, indien nodig, zitten erbij. Duidelijk?”
“Ja, ik kleed me gewoon uit, douche en trek aan wat in de zak zit, niks meer of minder.”
“Precies, en nog iets, je mag je pas omkleden als Dick weg is. Ook voor hem moet het een verrassing zijn.”
“Oké, moet ik dat nu al doen?”
“Ja, en als je klaar bent loop je door de gang terug naar de salon, kan niet missen.”
Dick en Pierre verlaten de hut. Anjelica wacht een paar tellen en pakt de kledingzak voor vanavond en rits hem open. Een hele mooie rode lange jurk zit erin en een paar rode schoenen met halfhoge hakken. Een plastic tasje erbij met daarin een rode diadeem, een rode armband en een bijpassende halsketting. Alles perfect bij elkaar passend. Maar geen slipje en geen bh. Ze glimlacht.

Ze kleedt zich uit en stapt de douche in. Daar liggen alle spulletjes die ze nodig heeft, shampoo, zeep, maar ook een scheermesje met scheerzeep. Ook twee sproeiers, een heeft een stickertje met anus, de andere vagina. Dat is duidelijk, ze moet helemaal schoon en kaal zijn. De douche gaat open en het water is snel op temperatuur. Ze wast haar lichaam met de heerlijk geurende zeep, haar haren doet ze en vervolgens de aparte sproeiers om haar eerst haar vagina en daarna haar anus te reinigen. Als laatste haalt ze de stoppeltjes rondom haar vagina weg tot ze helemaal glad aanvoelt. Ze droogt zich af en loopt de slaapkamer in. Ze kijkt een paar tellen naar haar naakte lichaam en pakt dan een haarföhn. Een kwartiertje later is het grotendeels droog en ze pakt de kledingzak er weer bij. Nu ziet ze een foto erin liggen van een mannequin die alles draagt. Kennelijk is het de bedoeling dat ook zij zich zo kleedt.
Uiteindelijk staat er een compleet andere Anjelica voor de spiegel. De lange jurk past perfect, haar rug is bloot tot een paar centimeter boven haar bilspleet, een lange split aan de rechterzijkant toont haar dijbeen waardoor duidelijk wordt dat ze geen slip draagt, haar borsten passen perfect in de voorgevormde cups van de jurk en de taille zit precies om haar lijf. De bijpassende schoenen maken dat de jurk slechts twee centimeter boven de grond hangt. Jeroen heeft zijn werk perfect gedaan. Ze heeft de ketting en armband om, de diadeem in haar haren. Ze kijkt nog een keer in de spiegel en glimlacht. Zo mooi heeft ze zichzelf nog nooit gezien, de kleding is perfect.

Ze stapt de deur uit en loopt rustig naar de salon. Als ze de deur open doet verstomt het gesprek wat binnen gaande was. De mannen kijken haar aan en Dick is de eerste die opstaat en op haar toeloopt.
“Je ziet er fantastisch uit lieve schat, een plaatje.”
De andere applaudisseren als ze de salon binnenloopt. Ze komt bij het groepje staan en de mannen kijken naar haar.
“Perfecte keuze Jeroen” zegt Pierre, “als dit de toon zet voor de toekomst gaan we een mooie tijd tegemoet en Anjelica, je ziet er onweerstaanbaar aantrekkelijk uit.”
Anjelica laat alle complimenten glimlachend over haar heenkomen. Ze had zelf natuurlijk ook al gezien dat ze er mooi uitzag.
“Anjelica is ook heel makkelijk te kleden” zegt Jeroen. “Haar maten zijn perfect en voor haar lichaam is een grote collectie mooie en ook heel veel erotische kleding voorhanden. Ik heb een paar keuzes gemaakt, dus wacht maar af de rest van het weekend.”
“We zijn benieuwd” reageert Pierre.

Er wordt nog een rondje drank ingeschonken terwijl de boot het Amsterdam Rijnkanaal in vaart. Anjelica loopt naar voren en gaat voor de schuifpui staan. Bijna recht vóór haar zakt de zon in zee. De zonsondergang is mooi vanavond. Dick komt achter haar staan en slaat zijn armen om haar buik.
“Mooi?”
“Heel mooi, ik heb het nog nooit zo gezien in Nederland.”
“Hij is vanavond ook wel buitengewoon, misschien wel speciaal voor jou, omdat je zo mooi bent.”
Ze draait zich om en slaat haar armen om hem heen.
“Vind je me echt mooi?” vraagt ze glimlachend.
“Je bent echt een plaatje. Zonde om dat te moeten uittrekken vanavond.”
Ze kussen elkaar en ze draait zich weer om, net op tijd om de laatste centimeters zon te zien verdwijnen. Ze lopen terug en Pierre staat op.
“We gaan een hapje eten” stelt hij voor.
“Mag ik je begeleiden?” en hij houdt zijn arm naast haar.
“Natuurlijk mag dat” en glimlachend haakt Anjelica in. Ze lopen door een andere gang naar het achterdek waar een grote tafel ingedekt staat. Een vrouw en een man wachten hun op. Pierre neemt het hoofd van de tafel. Anjelica zit naast hem aan de lange kant en Dick naast haar en vervolgens Ronald. Jeroen komt tegenover Anjelica zitten en naast hem Nico en Egbert.
De ober schenkt een bodempje wijn in voor Pierre en die proeft. Hij knikt en de glazen worden gevuld. Ze heffen het glas en proosten. Vervolgens wordt in een rustig tempo een vier gangen diner uitgeserveerd. Het eten is met zorg klaargemaakt en alles smaakt ze even lekker. Anjelica laat haar bordje steeds leeg teruggaan. Halverwege de maaltijd is het even wat onrustig omdat de boot afmeert in de haven van IJmuiden. Tegen half tien zitten ze aan een kopje koffie. Er worden nog wat gesprekjes gevoerd en de sfeer is leuk, gezellig.
“Anjelica, wil je jezelf nog een keertje omkleden” vraagt Pierre tegen een uur of tien. “De volgende zak bevat alles wat je nodig hebt.”
“Ja, dat is goed” en ze staat op.
“Als ik klaar ben naar de salon?”
“Ja, daar wachten wij op je.”

Anjelica loopt de gang in naar hun hut en sluit de deur achter zich. Ze doet haar schoenen uit, de jurk verdwijnt van haar lichaam en de ketting, diadeem en armband volgen. Ze stopt alles in de kledingzak en hangt hem terug in de kast. De volgende pakt ze, een briefje vermeld vrijdagavond nà half tien.
Ze legt de zak op bed en ritst hem open. Die is leeg, er ligt alleen een plastic tasje in met een flesje olie en een kontplug. ‘Geile mannetjes’ gaat het glimlachend door haar heen. Ze stapt nog een keer onder de douche en spoelt zich af. Ze droogt zich af en gaat wijdbeens voor de spiegel staan. Ze maakt de kontplug goed vet en met haar vette vingers penetreert ze haar anus, eerst met twee vingers en daarna komt de derde erbij. Ze houdt ze een poosje op hun plek. Ze verruilt haar vingers voor de plug en gaat op bed zitten. Het is een stevige en ook dikke kontplug. Ze heeft er wel zin in, anaal geneukt worden, misschien wel dubbel, dat was vorige week ook zo lekker. Ze staat op en controleert de kont plug. Die zit goed en ze stapt naar buiten. Als ze de salondeur opent ziet ze zes volwassen kerels in hun blote kont met een stijve lul zitten. Ze glimlacht en loopt naar binnen.
“Prima Anjelica, je snapt precies wat we bedoelen” zegt Pierre.
“En die zit er ook in” reageert Anjelica terwijl ze zich omdraait en iets bukt.
“Helemaal goed lieve schat. Zullen we naar beneden gaan.”
Dick komt bij haar en pakt haar hand.
“Hieronder heeft Pierre een tweede salon, dat is meer een sekssalon, ingericht op wat wij nu gaan doen.”
“Oké, overal aan gedacht dus. Maar ik word kennelijk dubbel genomen?”
“Ja, maar dat hoor je zo direct wel.”
“Je hebt al een lekkere dikke lul” zegt Anjelica terwijl ze zijn harde paal vastpakt. Ze voelt en ziet ook de dikke aders die op zijn stijve lul liggen, een geil gezicht vindt ze dat. Pierre is ondertussen bij de andere salon gekomen en staat in de deuropening. Als iedereen binnen is sluit hij de deur achter hem en draait hem ook in het slot.

Pierre gaat in het midden zitten op het grote ronde bed. De andere om hem heen.
“Anjelica, je zal al wel begrepen hebben wat er nog gaat gebeuren. Maar ik wil daarbij zeggen dat we alle zes Viagra hebben ingenomen. Kortom, we kunnen met gemak twee keer. Dus iedereen mag een keer in je kutje en daarna in je kontje of andersom.”
“Dat is dus twaalf keer neuken in totaal?”
“Ja, maar wel telkens twee tegelijk. Het is ook een soort testje voor ons en voor jou, gewoon kijken of je dit volhoudt.”
“Oké, dus als het niet meer gaat mag ik roepen?”
“Ja, maar we hopen dat je dat niet doet.”
“Dat snap ik” reageert ze.
Pierre zakt ruggelings op het grote bed.
“Kom maar schat, ik begin met je kutje.”
Anjelica glimlacht. Ze kruipt op bed over Pierre heen. Die schuift zijn lul een paar keer tussen haar schaamlippen door en voelt dat ze al nat is. Hij zet hem op de goede plaats en duwt zijn paal naar binnen. Achter zich voelt Anjelica hoe de kontplug uit haar anus wordt getrokken en er komt een tweede paal in. Als ze omkijkt ziet ze Jeroen.

“Zo lekker ding, ik ga die prachtige kont eens lekker vullen” begint Jeroen.
Anjelica glimlacht, “graag, neem me maar lekker in mijn reet en geef me een lekkere kwak.”
Dick hoort die reactie en merkt dat Anjelica nu echt alle schroom van zich heeft afgeschud. Het schuchtere meisje van een zestal weken geleden lijkt nu echt weg. Hij mag dat wel, op het juiste moment een beetje grof in de mond.
Anjelica voelt op iedere stoot weer de lul van Pierre die haar gevoelige kutje plaagt. Ze weet inmiddels van Nico dat dit komt door zijn lengte. Omdat de lul van Pierre ruim 21 centimeter is in stijve toestand raakt hij op iedere stoot haar baarmoedermond en dat is de pijn die ze voelt. Ze moet er gewoon aan wennen had Nico gezegd. Als Pierre haar vaker neukt zal ze merken dat de pijn vanzelf verandert in genot.
En nu merkt ze dat al, de pijn is al sneller weg en die lange lul, diep in haar vagina is gewoon lekker. En in combinatie met de stevige paal in haar kont geniet ze weer. Minutenlang gaan de mannen door soms om en om, soms tegelijk en ook dat is lekker, twee stijve palen die tegelijkertijd haar onderbuik binnendringen.

Maar uiteindelijk is Jeroen toch de eerste die zijn sperma diep in haar darmen jaagt. Anjelica geniet van die warme kwak en knijpt haar vagina dicht. Dat heeft weer effect op Pierre en tien tellen later jaagt ook hij zijn eerste zaad in haar lichaam. Ze hijgen kort uit.
De mannen trekken zich terug en Anjelica gaat van Pierre af. Ze stapt naar de toiletpot in de doucheruimte en perst alle sperma uit haar lijf. Inmiddels is Nico op bed gaan liggen en ze kruipt over hem heen. Ze laat zich penetreren en Egbert komt achter haar. De volgende ronde begint en ditmaal schuift ze wat met haar knieën tot ze de juiste plek heeft gevonden. Nico schampt met zijn lul op iedere stoot haar g-spot. Ze sluit haar ogen en geniet, die twee heerlijke palen die haar weer verwennen.
Opnieuw is de anale neuker het eerst. Egbert geniet van het strakke kontgaatje en jaagt redelijk snel zijn sperma diep in haar darmen. Nico voelt dat er wat gebeurt maar laat het, hij neukt door en Anjelica voelt de eerste tintelingen opkomen. Dit is lekker, ze wordt klaar geneukt. Maar Nico houdt het niet veel langer en hooguit een minuut na Egbert jaagt ook hij zijn sperma diep in haar lijf. Haar zuigende kut heeft hem gemolken. Ze gaan weer van elkaar af en op de toiletpot perst ze de sperma uit haar lijf.

Ronald gaat liggen en Anjelica kruipt over hem heen. Zijn stijve lul zakt in haar vagina. Ze voelt een hand met olie haar sterretje nog eens extra invetten. Dan wordt er een eikel tegen haar poepgat gezet en hij dringt binnen. Ze herkent Dick.
“Dag schat, ga je me lekker nemen in mijn kontje.”
“Die lekkere kont van jou blijft strak, ik ga je lekker volspuiten” reageert Dick.
De mannen beginnen te neuken en vooral de dikkere paal van Dick voelt ze goed. Deze mannen houden het lang vol en minutenlang blijven ze haar neuken. Soms om en om, dan weer tegelijk. Ze variëren in tempo. Anjelica geniet ervan en al na een paar minuten voelt ze de tintelingen snel opkomen. Ditmaal komt ze wel klaar en zowel haar vagina als haar poepgat trekken zich dicht. De mannen laten haar even gaan en als ze iets ontspant beginnen ze weer te neuken. Ronald is de eerste en jaagt zijn zaad diep in haar neuktunneltje. Dick is een tiental seconden later en spuit zijn eerste lading sperma diep in haar darmen. Hij kust haar nek en gaat van haar af.
Anjelica loopt de doucheruimte in en pakt de douchekop. Ze spoelt zich schoon tussen haar benen terwijl ze de sperma uit haar perst. Nog even de waterstraal in haar openstaande kutje en kontje en dan gaat ze weer naar binnen. Ze drinkt een glas water wat Pierre haar aanreikt en gaat op bed zitten.

“Kan die weer?” vraagt Pierre.
“Ja, ik ben er weer klaar voor” is haar reactie en de tweede ronde begint. Eerst weer Pierre en Jeroen, ditmaal komt Jeroen onder en hij masseert haar borsten en speelt met haar tepels. Anjelica kijkt hem glimlachend aan. De mannen neuken haar en komen uiteindelijk weer klaar. Dan volgen Egbert en Nico en als laatste weer Dick en Ronald. Ditmaal ligt Dick onder en hij penetreert haar.
“Weer mijn vertrouwde neukgleuf” zegt hij glimlachend.
“Maar wel eentje die uitgewoond gaat raken.”
“Dat is niet erg. Bij zo’n jonge meid als jij is dat morgen weer weg.”
“Zou het? Ik ben benieuwd.”
De mannen neuken stevig door en Anjelica voelt de dikke lul in haar hele vagina. Haar g-spot wordt bij iedere stoot aangeraakt en het effect laat zich raden. Als Dick dan ook nog haar klitje stimuleert met een vinger komt ze klaar en in haar orgastisch knijpende kont en kut komen de mannen kort na elkaar ook klaar. Anjelica zakt op Dick terwijl Ronald zich terugtrekt. Dick en Anjelica kussen elkaar en dan rolt Anjelica van hem af.
“Ik ben kapot, jullie hebben me gesloopt, stelletje geile neukers” zegt ze, nog steeds glimlachend. “Hoe lang ben ik wel niet bezig geweest?”
“Vijf kwartier, maar wel achter elkaar door” zegt Pierre, “en dat hebben we nooit eerder meegemaakt, dus petje af Anjelica, dit was super.”
“Ben ik nu klaar voor vanavond?”
“Ja schat” zegt Dick, “we drinken nog een afzakkertje en gaan naar bed.”
“Ik moet nog wel onder de douche, even alle sperma uit mijn lijf spoelen.”
“Doe dat dan eerst, kunnen we na het borreltje gelijk naar bed.”

Een kwartiertje later komt Anjelica de salon binnen. Ze is fris gedoucht en voelt zich weer wat lekkerder. Ze kruipt bij Dick op schoot en voor haar op tafel ligt een stapeltje bankbiljetten. ‘Lekker’ denkt ze, ‘die zijn alvast weer in de knip’ en pakt het stapeltje. Ze telt en telt nog een keer. Dertienhonderd euro.
“Dank jullie wel, ook voor de fooi” reageert ze naar de mannen.
“Heb je nou nooit eens dat hier een van de personeelsleden naar binnen komt” vraagt Anjelica een paar tellen later.
“Nee” antwoordt Pierre, “er zijn bepaalde delen van het schip waar ze niet mogen komen en dat weten ze.”
“Dus je bent vrij hier?”
“Ja, hier zeker. De salon beneden ook. De hutten mogen ze alleen komen als ik ze vrijgeef, bijvoorbeeld om schoon te maken.”
Het onderwerp verandert en ze praten nog een poosje verder. Tegen twaalven gaan de eersten naar bed. Ook Anjelica en Dick gaan naar hun hut.
“Ik voel mijn kont nu wel” zegt Anjelica.
“Ga maar liggen, op je buik, benen wijd, dan smeer ik het in. In de badkamer staat babyzalf voor schrale billetjes.”
Anjelica glimlacht.
“Overal is aan gedacht volgens mij.”
Dick glimlacht en komt bij haar zitten. Anjelica trek met haar handen haar billen uit elkaar en Dick smeert een lik zalf op haar sluitspier. Ze rilt.
“Dat is koud.”
“Je kont gloeit ook. Kun je jouw billen nog wat verder uit elkaar trekken.”
“Zo?” en Dick ziet hoe ze haar billen uit elkaar trekt waardoor haar sluitspier zich opent.
“Ja” en ook in de sluitspier smeert hij zalf.

“Zo mevrouw, morgen voel je er niks meer van.”
“En mijn schaamlippen, doe je die niet?” vraagt ze glimlachend, “smeer daar ook maar een klein beetje van die zalf.”
“Omdraaien dan” en ook haar schaamlippen smeert hij in.
Dick zet de pot weg en komt naast haar op bed liggen. Anjelica wil een tongzoen. Lang en liefdevol en Dick voelt haar hand om zijn lul. Zonder problemen zwelt hij weer aan.
“We kunnen nu niet neuken schat” reageert hij.
“Maar ik mag je toch wel klaar pijpen, ik wil je sperma weer een keertje proeven.”
“Dat mag wel.”

Ze kussen elkaar en dan kruipt Anjelica tussen zijn benen. Dick ligt op het hoofdkussen en kijkt naar haar. Glimlachend pakt ze zijn bijna harde paal en begint erop te sabbelen. Al snel ligt ze te zuigen en te trekken. Met haar andere hand begint ze te krassen over zijn zak en Dick sluit een paar tellen zijn ogen. Dit is zo lekker wat ze doet. Ze is gewoon een schat in bed.
Een paar minuten blijft ze zo bezig, afwisselend zuigend pijpen en aftrekken, soms ook met twee handen. Als ze heb dan weer in haar mond neemt merkt ze dat Dick lichtjes begint tegen te stoten. Dit kent ze, hij gaat klaarkomen. En amper dertig seconden later explodeert hij in haar mond, jaagt zijn sperma naar binnen en Anjelica verbaast zich dat het toch nog veel is. In zijn warme sperma verwend ze hem nog een keertje en laat hem dan uit haar mond. Ze slikt twee keer en kust de verslappende penis met een glimlach.

“Lekker schat, dat doen we veel te weinig.”
“Dat vind ik ook, en weet je Dick, ik begin nu toch wel te wennen aan de smaak van jouw sperma.”
Ze staan op en lopen de badkamer in. Anjelica neemt haar pil in en pakt haar tandenborstel. Ze poetst haar tanden en spoelt. Ze kust Dick die achter haar staat en loopt de slaapkamer in en kruipt in bed.
Een paar minuten later komt ook Dick bij haar en hij omarmt haar. Een kus en een tongzoentje er achteraan.
“Weet je Dick dat ik van je ga houden? Jij bent zo’n lieve man, weet ook zo goed wat ik lekker vind.”
“Ik voel het aan je schat, je aandacht, je manier van benaderen. Ik hou ook van jou. Ik wil je ook niet meer missen.”
“Dat vind ik fijn” glundert Anjelica, “maar vind je het dan niet erg als je al die mannen over mij heen ziet gaan.”
“Ja en nee. Natuurlijk heb ik je het liefst voor mij alleen maar ik begrijp de rest van het verhaal ook wel. Je hebt een contract, bovendien verdien je goed, je hebt een auto gekregen en je gaat weer studeren.”
Dick kust haar en opnieuw tongzoenen ze. Een paar minuten later lossen ze.
“Ik hou van je” fluistert Dick.
Anjelica omhelst hem en begraaft haar hoofd in zijn hals.
“Ik hou zoveel van jou schat. Ik hoop je nooit meer te hoeven missen.”
Weer een paar kleine kusjes en dan schuiven ze onder het dekbed.
“Het is wat ongezellig maar ik wil wel gaan slapen” zegt Anjelica, “ik ben nu echt moe.”
“Geeft niet schat, ook wel begrijpelijk. We gaan gewoon lekker slapen. Kom je op me liggen?”
“Ja! Mag dat?!” reageert ze enthousiast en ze kruipt op hem. Zoals gewoonlijk nestelt ze zich op zijn borst. Met haar tong speelt ze een paar tellen met zijn tepel. Dan lift ze haar hoofd en kust hem.
“Welterusten schat” zegt Anjelica, “ik hou van je”.
“Welterusten lieve Anjelica, ik hou van jou lieve schat.”
Ze legt haar hoofd op zijn borst en Dick legt zijn armen om haar lijf. Zijn handen wrijven over haar rug en eindigen op haar billen. Zo blijven ze liggen en drie minuten later slapen ze.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir