Gluren naar Natascha

Gluren naar Natascha
God, wat haat ik vrijdagen… Het is vandaag weer zo een ellelange dag, de uren kruipen voorbij, tijd lijkt stil te staan op het werk. Maar EINDELIJK, 6 uur. Ik rep me naar huis. Sinds enkele maanden huren ik en Natascha (sinds jaar en dag mijn beste vriendin) een appartementje aan de rand van de stad. Allebei kort bij ons werk, kort bij de stad en toch rustig; ons eigen plekje. Als ik thuis kom, is ze al druk bezig met het avondeten. Spaghetti zoals haar mama het altijd maakte. Superlekker! Een snelle begroeting en ik vlucht in de badkamer. Dump mijn werkkledij en geniet van een warme zalige douche. Ik ril als de stralen over men rug beginnen te lopen. Als ik uit de douche stap, roept Natascha dat het eten klaar is. Dus droog ik me vlug af en met de handdoek rond me loop ik naar de eetkamer. Op de achtergrond staat tv op met het journaal. Later die avond had ik nog afgesproken met enkele collega’s. Nog eens een stapje in de wereld zetten, lijkt al een eeuwigheid geleden.
Rond 9 uur stap ik de deur uit. De avond vliegt voorbij. Eerst naar een gezellig café’tje geweest, dan naar een lounge bar en de avond afgesloten in een discotheek.
Rond 3 uur sta ik terug voor mijn eigen appartementje. Opletten dat ik stil ben, want Natascha zal al wel slapen. Voorzichtig open ik de deur, leg mijn handtas en sleutels weg en doe mijn hakken uit. Amper hoorbaar sluip ik richting badkamer. Die gang loopt voorbij haar kamer. En zoals gewoonlijk gluur ik haar kamer binnen. Ze ziet er raar uit en blijf even kijken. Ze ligt te woelen, te kronkelen en te draaien. Eerste wat in me opkomt is dat ze een nachtmerrie heeft ofzo. Maar al snel hoor ik haar zachtjes kreunen en hijgen en dringt het tot me door dat ze helemaal niet slaapt. Ze ligt zichzelf te verwennen.
Ik wil verder lopen naar de badkamer, maar sta aan de grond genageld en kijk geniepig toe. Ik verstop me achter de deurstijl en besluit eventjes te blijven kijken. Waarom is dit zo lekker, zo heet en zo geil om te zien? Ze stampt het deken van zich af.
Het nachtlampje belicht de juiste delen, haar mooie volle borsten met stijve tepeltjes en een zacht licht op haar middel. Haar handen wrijven gretig over haar lichaam, ze masseert haar borsten en knijpt in haar tepels. Ik bijt op mijn lip en merk hoe mijn eigen lichaam begint te tintelen als ik haar zie bezig zijn. Godverdomme, ze maakt me geil. Ze richt zich op, richting haar nachtkastje. Uit angst dat ze me zal zien, spring ik achteruit.
Als ik haar terug hoor kreunen ga ik terug in de deuropening staan om verder te gluren. Ze heeft er een speeltje bijgehaald. Ik wist niet eens dat ze dit had. Het idee alleen al wind me nog meer op. Ze ligt languit op het bed, haar benen wijd. Het licht schijnt op haar geschoren poesje dat zachtjes glimt omdat ze zo nat is. Het horen van haar vibrator laat me rillen. Hoe meer ik kijk, hoe geiler en heter ik word.
Ze laat de staaf over haar lichaam glijden, cirkelend rond haar harde tepel. Haar andere hand glijdt over haar strak buikje richting haar kutje. Ik voel het mijne vochtiger wordt als ik haar blijf begluren en voel de neiging opkomen om mezelf ook te betasten. Mijn tepels worden harder van haar te zien en schuren tegen de binnenzijde van mijn topje. Ik kijk toe hoe ze over haar clitje draait en luider kreunt. Ze heeft er geen idee van dat ik sta te gluren en botergeil wordt van haar. Aarzelend trek ik mijn rokje omhoog en begin mezelf toch te strelen. Ik hou het niet meer, ze maakt me gek! Mijn sapjes hebben mijn slipje al nat gemaakt, dus schuif ik het snel aan de kant. Ondertussen ligt ze zichzelf te verwennen met haar vibrator. Ik kijk toe hoe het speeltje steeds sneller in en uit haar glijdt en wrijft harder over mezelf. Mijn poesje is zeiknat, door haar… Voor haar… Kronkelend speelt ze verder.
Ik laat een vinger bij me binnenglijden en voel de neiging om te schreeuwen van genot. Ik spreid mijn benen wijder en vinger mezelf nu met 2 vingers. Traag in het begin, maar sneller, ruwer en dieper. Bijna synchroon spelen we onszelf naar een climax. Ze gaat sneller met haar speeltje en wou dat ik haar kon helpen. God, wat zou ik haar graag likken en proeven! Ik lik mijn lippen als die gedachte door mijn hoofd spookt en voel hoe mijn orgasme korter kruipt. Alles begint op te spannen, mijn hoofd tolt. Ik blijf naar haar staren en zie hoe ze met alle macht zichzelf ligt te neuken met haar speelgoed. Haar kreunen wordt luider, haar ademhaling dieper als ook zij korter bij de verlossing komt. Ik laat mijn blik geen moment van haar wijken en zie hoe ze recht voor mijn neus luid en hevig klaarkomt. Nog geen minuut later voel ik hoe mijn eigen kutje opspant rond mijn vingers. Ik hijg en kreun binnenmonds als mijn lichaam begint te schokken bij een hevig orgasme. Ik laat mijn vingers eventje zitten en geniet na van het zalig volle gevoel. Als ik ze eruit haal, merk ik dat half mijn hand nat is. Nooit geweten dat Natascha mij zo heet, nat en geil kon maken. Blozend van die gedachte sluip ik verder naar de badkamer. Ik fris me eventjes op, want moet van dat natte kutje af zien te raken.
Ik trek vlug mijn pyjama aan en haast me naar bed. Het idee om betrapt te worden maakt het nagenieten nog eens spannend ook. Eens in bed spoken de beelden door mijn hoofd. Hoe ze zichzelf lag te verwennen, hoe geil ze daar lag… Met dit beeld voor ogen zak ik weg in een diepe zalige slaap.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir