Erotische avonturenreis van een heerlijk leuk en l

Erotische avonturenreis van een heerlijk leuk en l
Erotische avonturenreis van een heerlijk leuk & lekker koppel

In het voorjaar van dit jaar zat Max voor drie maanden in Zweden, en vroeg aan mij om tijdens de voorjaarsvakantie weer gezellig een weekje te komen ontspannen. Het was voor mij inmiddels de derde keer wat heerlijk was bevallen en mijn mannetje voor mij helemaal alleen was weer een zalig vooruitzicht.

De eerste dag kwamen we zoals niet altijd niet veel verder dan de SPA, restaurant en heel veel hotelkamer waar ik weer zalig mocht genieten van een geile intense massage en heerlijke intense lik-sessies. En vanzelfsprekend heb ik mijn lieve mannetje ook eens goed onderhanden genomen….

De tweede dag zijn we gezellig op pad geweest en hebben wat leuke dorpjes bezocht (winkels natuurlijk haha) en besloten om in het pas nieuw geopende restaurant van ons hotel te gaan eten, zodat we daarna niet ver van de hotelkamer waren. Het was een heerlijk restaurant, gezellig, lekker en naast ons zat een (hoe kan het ook anders) een Nederlands koppel. Het duurde dan ook niet lang en we raakten in gesprek en een uurtje later zaten we gezellig met zijn vieren aan de wijn in de bar van het hotel.
Het was een vreselijk leuk gezellig onderhoudend bescheiden humorrijk koppel (eind 40 jaar) en we spraken over hun vakantie, over koetjes en kalfjes met daarbij een berg humor, wat tot de sluitingstijd voortduurde. Omdat Max de volgende dag afspraken had, vroeg het koppel mij, of ik misschien de volgende dag met hun op pad wilde gaan. En zogezegd zo gedaan, stapte ik (na een waanzinnig lekker geile nacht met mijn lieverd – grotendeels in het bubbelbad van de kamer) de volgende ochtend bij hun in de auto en wees ik ze de weg naar een leuk nabij gelegen dorpje in de natuur.

We bezochten twee leuke dorpjes en we kletsten honderduit over vakanties, leuke dingen enz. Onderweg in een waanzinnig natuurgebied lag een mooi restaurant, dus bood ik het koppel de lunch aan, wat ze in dank aanvaarden.
De lunch was leuk en lekker en de gesprekken werden wat diepgaander en opener. Zo leerde ik dat dit koppel elkaar al kende vanaf hun middelbare school en na 7 jaar verkering met elkaar zijn getrouwd, en onfortuinlijk de kinderwens niet in vervulling konden laten gaan. Nadat ik natuurlijk de vragen kreeg over Max en mij, begonnen de ‘oortjes’ lichtelijk te flapperen. Ik weet niet of er vanaf het begin sprake was van enige acceptatie, maar toen de verhalen over onze erotische avonturenreis over tafel gingen had ik bij wijze van spreken alle aandacht. Ik leerde dus ook dat ze nog nimmer een andere partner hadden gehad behoudens elkaar, dat ze nog nimmer in levenden lijve naakte mensen hadden gezien (bijvoorbeeld sauna e.d.) en dat ze pas sinds twee jaar samen op het internet doorbrachten om samen ‘spannende websites’ te bekijken.

Misschien dat onze gebeurtenissen hun als een kleine shock op hun dak viel, maar zo’n leuk en lief stel dat uitsluitend van elkaar genoten en weinig wereldwijs waren in de wereld van erotiek, was voor mij meer dan bijzonder en ook wel teder te noemen. Tijdens de koffie in de serre van het restaurant werden de vragen wat intiemer en vroegen ze vooral door wat we zoal gedaan hadden en wat we dan allemaal deden, wat ik openlijk en soms tot in detail heb verteld. Met regelmaat zag ik ze naar elkaar kijken, en op mijn vraag wat het spannendste was wat zij op het erotische valk gedaan hadden, was een voorzichtige neukpartij in hun tuin (wat overigens niemand kon zien). Op mijn vraag wat ze vooral lekker vonden was het strelen, vrijen en neuken het antwoord. Zij pijpte hem bij uitzondering, maar hij likte absoluut niet. Daarnaast was sperma of lekker vrouwelijk vocht vooral iets voor een tissue, maar niet voor een tong of mond.
Dus een heerlijk braaf koppel, welke zichtbaar fantastisch veel van elkaar houden, en sinds twee jaar pas de ‘kriebels’ hadden om samen erotische sites te bezoeken. Op mijn vraag of ze samen een fantasie hadden, was het even stil, maar hij zei dat ze het wel spannend vinden om eens naar een ander koppel te kijken, wat zij met een lach bevestigde. Niet spelen, maar alleen kijken was de bevestiging.

Het gesprek ging in de auto en tijdens een leuke wandeling verder, waarbij ik natuurlijk moest vertellen over hoe ik Max had leren kennen, en wat wij het liefst deden. Ik vertelde dat Max heerlijke Tantra massages kon geven, ook wij uren konden vrijen en strelen, dat dat Max goddelijk lekker kan likken. En daarnaast dat we al de nodige (buiten)avontuurtjes hadden gehad met andere mensen, dat we afzonderlijk van elkaar ook heerlijk (spannend) genoten en dat ik zeer actief biseksueel ben, en dat Max vooral in het spel bi-actief is.

Maar met een lach nodigde ik hun uit om misschien dan maar eens bij ons te komen kijken hoe zo’n massage eraan toe gaat. Om een lang verhaal kort te houden hebben we toen Max terug was van zijn meetings gezellig met elkaar een borrel gedronken en besloten we samen een hapje te eten. Na een gezellig etentje (waar de erotische gesprekken hun voortgang hadden) gingen ze mee naar onze hotelkamer en gingen wat ongemakkelijk naast elkaar op de bank zitten. Max stelde voor dat hij samen met mij eerst even ging douchen, en dat als ze zin hadden maar even moesten komen kijken.

We ontdeden ons van onze kleding in de badkamer en doken samen onder een heerlijk warme douche, waar we bijna traditiegetrouw heerlijk elkaar streelden, vrijen, waar mijn borsten een heerlijke massage krijgen en mijn tepels heerlijk worden gelikt en ik mij vooral op de ballen van Max concentreerde. Tijdens het vrijen keek ik naar de deur waar ik ze beiden achter elkaar zag staan en ze enigszins verlekkerd doch verlegen ons bekeken.

Nadat we heerlijk met elkaar hadden gespeeld gingen we terug naar het bed, waarbij het koppel weer braaf op de bank ging zitten. Max besloot eerst gezellig met elkaar wat te drinken en deed dit bewust in zijn blote kont, waarbij hij continue aan het kijken was naar hun reactie. Enige vorm van schaamte is bij max (en inmiddels gelukkig ook bij mij) ver te zoeken.

Max d****erde de nodige handdoeken op het bed en haalde de olie uit zijn koffer en vroeg mij zoals altijd lekker op mijn buik te gaan liggen. Max ging naast mij zitten op zijn knieën en begon heerlijk zoals altijd met mijn voeten en werkte zich een weg omhoog om vervolgens via mijn billen (met de nodige aanrakingen van mijn lipjes en anusje) mijn rug en nek en armen begon te bewerken. De massage was ontzettend lekker en mijn kutje was alweer heerlijk vochtig en het feit dat er twee mensen naast elkaar zonder elkaar aanrakend een soort film zaten te kijken was el een extra geile dimensie.

Ik mocht mij omdraaien en het allerlekkerste van de massage volgde, namelijk de bewerking van mijn borsten en tepels en de intense bewerking van mijn lipjes, klitje, anusje e.d. Toen ik tijdens een streelpartij even opzij keek, zag ik zowaar dat de man zijn arm om haar nek had gelegd en met zijn andere hand over haar benen wreef, waarbij zij op haar beurt ook over zijn been begon te wrijven. Voor de goede orde ze waren helemaal gekleed.

Toen Max mij het eerste hoogtepunt had laten bereiken en met zijn tong zijn zalige spel begon uit te voeren en mijn kreunen wat intenser aan het worden was, stond het koppel op en dankten ons voor het zalige schouwspel, maar dat ze naar hun kamer gingen om ‘elkaar maar eens beter te leren kennen’. We begroeten hun vriendelijk en genoten vervolgens nog van een ontzettend geile nacht met veel hoogtepunten waarbij alle sappen heerlijk werden verorberd.

De volgende ochtend zagen we ze in de ontbijtzaal waarbij ze ons uitnodigde om bij hun aan tafel het ontbijt te nuttigen. Natuurlijk namen we de uitnodiging aan en tijdens het ontbijt hadden we het natuurlijk over de gebeurtenissen van die nacht ervoor. Ze hadden heerlijk genoten, en het had hun beiden behoorlijk opgewonden, waarna ze elkaar ook een lichte massage hadden gegeven (nee niet oraal), om vervolgens te eindigen met een ‘normale’ neukbeurt. Maar klaarblijkelijk smaakte het naar meer, en vroegen of wij vanavond misschien met hun een bezoekje aan de SPA wilde brengen in het hotel. Geen probleem zeiden we, en na een heerlijk dagje en een lekker etentje ontmoeten we elkaar na een telefoontje bij de ingang van de SPA. We waren allen gehuld in badjas, en voorzien van de nodige handdoeken.

Omdat Max een vervend SPA-bezoeker is, gaf hij eerste een rondleiding door alle ruimten. Ze waren enigszins verrast, omdat ze hadden verwacht dat een groot gedeelte in badkleding zou zijn, maar zeker in Zweden is in een dergelijke SPA alles naakt. Het was er ontzettend rustig en Max stelde voor even wat te drinken om daarna een ‘kleine route’ te doen om eens te kunnen wennen. Na een gezellig drankje moest de badjas uit en bij hun nog de badkleding. Het was niet alleen een ontzettend leuk en lief koppel, maar ook nog eens zeer goed uitziend. Beiden een zeer sportief mooi lichaam, zeer gebruind, waarbij ze beiden ook nog eens beschikten over redelijk veel schaamhaar (op zich ook ontzettend geil, maar je ziet het iets minder) en hij was lekker geschapen met een korte maar lekkere dikke pik, en zij had heerlijke kleine, maar wel strakke borsten met heerlijke kleine donkerroze tepeltjes.

We namen de douches, diverse baden, stoomcabine, wederom douches, baden e.d. om vervolgens met zijn viertjes in de sauna te eindigen. Een niet te lange tijd lekker onderuit en lekker zweten. We zaten tegenover elkaar op onze handdoeken, waarbij je de onwennigheid aan alles kon merken. Benen over elkaar, armen kruislings voor je borsten, handen voor je pik enz. Maar bovenal het was gezellig en er was sprake van enige gewenning en ontspanning.
Om de boel wat op te fleuren, liet ik met regelmaat mijn hand over de pik van Max glijden en masseerde zijn lekkere zak, wat de nodige aandacht van het koppel kreeg. Maar nog niet voldoende om hun aan het spelen te krijgen. Na weer een lekker koud bad en douche gingen we eerst wat drinken om daarna met zijn vieren in een speciaal stoombubbelbad te gaan liggen.

Het was zalig en de bubbels (en situatie) zeer erotiserend, dat ik al snel aan een lekkere vrijpartij met Max begon, waarna het niet lang duurde dat we op elkaar liggend heerlijk aan het genieten waren. Ook het koppel was zowaar aan het vrijen geslagen, en zag ik zowaar een vrouwenhandje om de pik van de man heen en werd er zeer voorzichtig getrokken. Daarna heb ik het niet meer gezien, want ik kreeg een aantal heerlijke geile hoogtepunten te verwerken en een heerlijke lekkere harde pik in mijn mondje en kutje. Ik weet ook niet hoe lang we bezig zijn geweest en wat het andere koppel allemaal wel/niet gedaan hadden met elkaar, maar het was voor ons supergeil.

Toen we het bad uitgingen zag ik wel dat zijn pik “gebruikt” was, en dat ze beiden vrijer door de ruimte heen gingen. Na de finale douche waar ik Max even heerlijk heb klaar gepijpt, met een lekkere vrijpartij met mondje vol zaad zijn we uiteindelijk beiden naar onze eigen kamer gegaan. Wijzelf zijn die nacht geëindigd met een heerlijke vrijpartij na de nodige standjes, lik- en pijpsessies en zijn al mijn gaatjes heerlijk gevuld geweest.

Het was niet ons laatste ontmoeting met dit leuke koppel, maar de overige gebeurtenissen met dit ‘bloeiende koppel’ lees je in deel 2.

Liefs Lieke xxx

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir