Een geile bisexuele sauna verassing (September 201

Een geile bisexuele sauna verassing (September 201
Voor mijn werk heb ik twee jaar wekelijks op – en neer gereisd naar Barcelona, en verbleef de gehele week in een luxe appartement binnen een heerlijk luxe hotel, net buiten Barcelona. De opdracht om een aantal bedrijven uit een faillissement te houden was complex en intensief, waardoor ik van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat aan het werk was. De enige ontspanning was een vast sauna ritueel, welke speciaal voor mij tot laat geopend bleef. Naast de sauna waren er de douches, stoomcabines, dompelbaden en relax bedden. Kortom; luxe, keurig netjes en qua hygiëne top.

Tijdens een van de avonden ging ik traditioneel gewapend met een boek en mijn Ipod naar beneden. Na mijn traditionele douche ging ik liggen op mijn vaste plek (hoogste bank) en begon aan mijn 32 minuten durende rust & relax sessie. Er was wederom niemand in de sauna, dus ik had het rijk voor mij alleen. Tenminste dat dacht ik, maar plotseling ging de deur open en kwam er een goed uitziend koppel binnen. (leeftijd begin 40). Ze begroeten mij vriendelijk in het Duits en gingen op de bank tegenover mij zitten. De vrouw was kortom prachtig, met een heerlijk gebruind strak lichaam, zalige relatieve kleine borsten en een mooi geschoren poesje en een grote adelaar tatoeage op haar onderrug. Hij was een zeer gespierde kerel, eveneens goed bruin, geschoren met een prachtig stuk gereedschap en de nodige tatoeages op zijn hele lichaam.

Ze zaten ontspannen naast elkaar en ik leesde rustig verder in mijn boek en genoot van mijn muziek op de Ipod. Na een tijdje zag ik dat de vrouw rustig en beheerst het been van haar man streelde en af en toe uitgleed naar zijn pik. Deze oefening werd steeds intensiever en ook de strelingen langs zijn pik werden langzamer en intensiever. Toen ik weer een keer opkeek zag ik dat zijn pik lekker hard was geworden en dat het strelen ook geiler werd…. en dat ze me beiden lachend aankeken. Ik glimlachte natuurlijk terug en liet de man zijn hand langs de binnenkant van haar been glijden, terwijl ze langzaam haar benen uit elkaar deed. Ook dit strelen werd geiler, en langzaam begon hij haar mooie geile poesje te strelen, terwijl zij zijn pik vastpakte en de eikel begon te masseren. De situatie was tegelijkertijd zo ontspannen en geil, dat ook mijn pik zich niet meer kon bedwingen en ook lekker hard werd. Ik legde mijn boek en Ipod weg, en begon langzaam te spelen met mezelf.

Het spelen werd intensiever en het strelen werd spelen met haar mooie inmiddels natte lipjes terwijl zij met lange halen zijn pik masseerde. Ook langzaam begonnen de kreun geluidjes en ook mijn opwinding was zachtjes te horen. Op een gegeven moment vroeg zij of ik het geil vond, en of ik zin had om met ze mee te spelen. Een vraag die direct volgde was of ik biseksueel was, wat ik met een overtuigende ja beantwoorde. (biseksueel in een spel met meerdere ja, maar niet 1 op 1 met mannen alleen). Ze vroegen of ik achter hun kwam liggen op een etage hoger, wat ik deed en al snel voelde ik 4 handen over mijn lichaam glijden, waarbij geen plekje werd ontzien. Al snel kwam ze met haar hoofd dichterbij en er volgde een zalige langzame intensieve vrijpartij. Onze tongen gleden over elkaars gezicht en ik masseerde langzaam haar tepels terwijl de man na een korte aftrekpartij mij heerlijk aan het pijpen was en zijn handen haar kutje beroerde. Het was een zalig genot en we werden alle drie enorm geil. Na een geile tongpartij vroeg ik of ze over mij heen kwam zitten (standje 69 voor de duidelijkheid) wat ze onmiddellijk deed. Het uitzicht was heerlijk en recht voor mijn gezicht verscheen een prachtig lekker nat kutje, waar ik al snel mijn tong door liet glijden. En ze gunde zichzelf geen rust en begon samen met haar man mijn pik te verwennen, en ook langzaam voelde ik een paar vingers in mijn anus glijden. Jezus, wat een lekker geil gevoel. Tussen haar benen door zag ik twee tongen aan mijn pik en voelde ik een hand rondom mijn zak en vingers in mijn anus.

Ik likte haar zalige zeiknatte poesje (meer dan nat) en liet langzaam mijn vingers in haar zalige anusje glijden en masseerde haar totdat ze de eerste keer heftig klaarkwam, met waanzinnig lekker warm vocht. De man was inmiddels gaan staan, en liet zijn knots lekker in het gulzige mondje van zijn vriendin glijden, terwijl hij langzaam mijn inmiddels kloppende pik masseerde. Het aanvankelijk rustig likken en pijpen werd een ware neukbeurt in haar mond, waar ze nog geiler van werd en haar poesje nog strakker in mijn gezicht duwde. Dit alles kon niet lang genoeg duren, totdat hij opstond en boven mijn gezicht zijn pik in haar kutje duwde. Een ware close up neuksessie 10 cm voor mijn gezicht, alwaar ik een zalige pik langzaam in en uit haar kutje zag verdwijnen. Ik masseerde zijn ballen met mijn handen, en af en toe liet hij zijn pik uit haar kutje glijden en duwde hem zachtjes in mijn mond, zodat ik hem als een bezetene kon pijpen en in toenemende mate een kloppende pik in mijn mond had, terwijl zij als een dolle mijn ballen aan het zuigen was en inmiddels met 3 vingers in mijn anus aan het spelen was. En ja in had moeite om niet klaar te komen.

Het neuken van haar kutje werd afgewisseld met haar anusje en dan weer mijn mond en dit ging eindeloos door, terwijl ik inmiddels aan het vechten was tegen een goede spuitbeurt. Het neuken werd heftiger en plots haalde hij zijn pik uit haar anusje en begon haar als een bezetene te vingeren totdat ze al spuitend klaarkwam op mijn gezicht. Jezus, wat een lekker geil vocht en ik likte alles schoon. Zijn pik verdween weer in haar kutje en een langzame neukbeurt veranderde in een wilde rampartij, terwijl ik steeds heftiger zijn ballen masseerde. Het neuken ging door totdat hij met een bloedgang zijn pik in mijn mond duwde en dikke warme stralen sperma in mijn keel liet glijden. Heerlijk zo’n enorme lading. Zij draaide zich snel om en begon mijn gezicht af te likken en we likten elkaar. Dit alles was nog niet genoeg en ze gleed al hurkend over mijn pik die op spuiten stond terwijl hij zijn pik door haar verder liet schoonlikken. Het duurde niet lang of ik begon aan te geven dat het er nu echt van komen moest en ze gleed van mijn pik af en begon me samen met haar man oneindig te pijpen. Ik kwam meer dan heftig klaar en eveneens lekkere warme straling belanden in haar geile mondje. Haar man begon snel met haar te vrijen en ik zag een speelse sperma uitwisseling tussen de beide monden ontstaan. Uiteindelijk slikte ze alles door en likten elkaars gezicht schoon.

Volstrekt voldaan en nog immer geil door de gebeurtenis, en de warmte van de sauna lagen we met zijn drieën relaxed onderuit en begonnen we voor het eerst te kletsen. Ze kwamen beiden uit Duitsland, en waren niet met elkaar getrouwd maar waren collega’s bij hetzelfde consultancy bedrijf en beiden actief bi in het spel. Een heerlijke verassing….

Barcelona, Sept 2015.
Groetjes Paul.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir