Date met een oudere vrouw

Date met een oudere vrouw
Een paar jaar geleden plaatste ik een contactadvertentie voor sekscontact met een vrouw tussen de 20 en 30. Helaas had ik daar geen reacties op dus ik besloot mijn advertentie aan te passen. Ik ben een voetfetisjist dus dat wilde ik er in ieder geval in hebben. De advertentie kwam ongeveer neer op: “Man (30) zoekt vrouw, leeftijd en uiterlijk onbelangrijk waarbij ik de voeten mag verwennen. Wat je daarvoor terug wilt mag jij bepalen.” Een veel ruimere doelgroep zeg maar. Ook daar geen reactie op. Tot ik de moed bijna opgegeven had kwam er een reactie en we spraken af. Na onze beschrijving over hoe we eruit zagen zouden we elkaar in de stad treffen.
Terwijl ik voor de ingang van de Bijenkorf stond te wachten zag ik ineens een vrouw lopen die aan haar omschrijving voldeed. Alleen was zij aan de oude kant. Ineens schoot het me te binnen dat we het niet over haar leeftijd gehad hadden. En ja hoor, daar kwam ze naar me toe gelopen. Ze sprak me aan en het bleek inderdaad mijn blind date te zijn. Ik denk dat ze een jaar of 60 was, kort rood geverfd haar en aan de stevige kant met een behoorlijke voorgevel. Ik was een beetje van slag, maar was snel aan de situatie gewend. Ze stelde voor om eerst ergens wat te drinken. Kijken of het een beetje klikt. Vond ik prima, en terwijl we daar zaten te praten was het eigenlijk best gezellig. Ze vroeg me nog hoe dat zat met die voeten uit de advertentie. Ik vertelde haar dat ik opgewonden raak van vrouwenvoeten en na doorvragen van haar vertelde ik dat ik het lekker vond om ze te likken, kussen, ruiken en mijn pik erlangs halen. Ze hoorde het allemaal glimlachend aan. ‘En hoe wil jij verwend worden?, vroeg ik. Zij vertelde dat ze het lekker vind om langdurig en stevig genomen te worden. De klik was er wel, en aangezien zij vlak bij het centrum woonde, besloten we om naar haar huis te gaan.
Het was een klein gezellig huis en we ploften op de bank neer waar we elkaar vrijwel meteen begonnen te betasten en voorzichtig te zoenen. Ik vond het met zo’n oudere vrouw zowel vreemd en opwindend tegelijk. In eerste instantie betastten we elkaar gewoon zo, maar al snel verdwenen er handen in kledingstukken en op een gegeven moment gingen er steeds meer kledingstukken uit. Hoewel in niet echt een “borstenman” ben was ik gefascineerd door haar hele grote borsten en streelde ze veelvuldig. ‘Vind je mijn tieten lekker?’ vroeg ze me, waarop ik antwoordde ‘groot.’ Binnen de kortste keren zaten we naakt op de bank. Ik aan haar tieten sabbelend en zij aan mijn pik trekkend. Die was ondertussen keihard. Nooit geweten dat een vrouw van 60 zo lekker kon zijn.
Ineens ging ze naar achteren en bracht ze haar voeten bij mij op schoot. ‘Die vind je toch lekker?’ vroeg ze. ‘Jazeker!’ antwoordde ik en ik begon ze dan ook meteen te strelen. Ze zagen er mooi en verzorgd uit. En na ze even gestreeld te hebben bracht ik één van die voeten naar mijn gezicht en begon eraan te likken en sabbelen. Het was heerlijk om te doen. Helemaal toen ze haar andere voet tegen mijn zak aanduwde en me zo begon te bevredigen. Dit was zo geil dat ik bijna kwam en ik moest even pauzeren. Ik liet ze haar benen spreiden, ging op mijn knieën op de grond, ging met mijn gezicht tussen haar stevige dijen en begon haar te beffen. Haar kut was al goed nat en het smaakte heerlijk. Na een paar minuten gelikt te hebben vroeg ze me haar te neuken. Dat liet ik me geen 2 keer zeggen. Ik kwam omhoog en schoof zo mijn pik zonder condoom haar kut binnen. Ik weet niet hoeveel voorgangers ik gehad hebt, maar het was niet bepaald een strak kutje. Desondanks was het neuken heerlijk en al vrij snel voelde dat ik ging komen. Toen ik mijn pik eruit trok zei ze ‘hé, ik dacht dat je me lekker lang zou neuken?’ ‘Ik kom al bijna’ zei ik. ‘Nou, dan gaan we de druk er maar afhalen’ zei ze. Nu was het mijn beurt om te gaan zitten en nam zij mijn pik in mijn mond. Ze begon me heerlijk trekkend te pijpen wat ik niet lang volhield. Heerlijk schokkend spoot ik haar mond vol. Een gedeelte slikte ze door en een gedeelte liet van haar mond op haar tieten druipen.
Ik ging naast haar op de bank zitten en moest gewoon even bijkomen. Toen ik weer een beetje bij de mensen was zei ze ‘nu is het mijn beurt en om te beginnen ga je eerst mijn borsten schoonlikken.’ Ik keek haar aan waarop ze zei dat er in mijn advertentie stond dat ze mocht bepalen wat er gebeurde. Dat moest ik toegeven en zodoende begon ik haar borsten schoon te likken. Het was best lekker om mijn eigen sperma op te likken en aan haar gekreun te horen wond het haar ook op. ‘Zo, en nu ga je mijn kutje verwennen.’ En wederom ging ik op mijn knieën en begon ik haar kut te likken. En van dat likken was ik al snel weer geil dus had ik binnen de kortste keren weer een stijve. ‘Ik kan je weer neuken hoor’ zei ik lachend. Dat liet ze zich geen 2 keer zeggen en ze ging op handen en knieën op de bank zitten. Ik ging achter haar staan en duwde mijn pik in haar waarop ik haar begon te neuken. Eerst langzaam maar daarna iets snellen. Ik kon merken dat ik net gespoten had want ik kon haar lekker neuken zonder meteen te spuiten. Zij reed lekker mee en kreunde af en toe. Het was een geil gezicht om die dikke kont van haar te zien drillen iedere keer als ik stootte.
Na een tijdje begon ze haar klit te vingeren en het duurde niet lang totdat ze met luid gekreun klaarkwam.
We gingen weer even op de bank zitten want ik was ondertussen ook lichtelijk vermoeid. Waar ze de energie en lust vandaan haalde weet ik niet want al na een paar minuten wilde ze weer van bil gaan. Natuurlijk vond ik dat prima en ze nam me mee naar haar slaapkamer. Daar ging ze op haar rug liggen en ik kroop er bovenop. Mijn pik gleed gemakkelijk in haar druipnatte kut en zo begon ik haar weer te neuken. Na een tijdje ging ik rechtop zodat ik een mooi uitzicht op haar had. Nooit geweten dat een wat oudere dikke vrouw zo lekker kon zijn. Iedere keer als ik mijn pik ik haar stootte wiebelden haar grote borsten alle kanten uit.
Ondertussen was zij zichzelf weer aan het vingeren en het duurde niet lang of ze kwam met veel kabaal klaar.
‘Nu is het jouw beurt weer,’ zei ze lachend. Maar door al dat neuken en het al een keer spuiten was mijn pik een beetje beursgeneukt. Maar daar wist ik wel wat op. Ik deed haar benen omhoog, pakte haar bij haar enkels en duwde haar voetzolen in mijn gezicht. Ik wist uit ervaring dat me dat vreselijk veel opwond. De geur en smaak van haar voetzolen in combinatie van het geile geneuk maakte dat ik snel ging komen. Luid kreunend, met nog steeds haar voeten in mijn gezicht, spoot ik mijn resterende zaad in haar kut.
Daarna ging ik weer naast haar liggen. Zijn liet ondertussen alles gewoon uit haar kut lopen terwijl ze er nog wat mee speelde. Ik was ondertussen zo zweterig als wat en vroeg haar om even te douchen. Dat vond ze niet erg en zo gezegd zo gedaan. Terwijl ik onder de douche stond kwam ze er ineens bij staan. Lekker tegen elkaar hebben we ons afgespoeld waarbij ik haar tieten lekker ingesopt heb. Daarna was het afdrogen en aankleden.
We spraken af dat we dit nog eens zouden doen. Dat hebben we een paar weken later dan ook gedaan. Daar is het verder bij gebleven. We hadden geen internetcontact meer en ik vond het ook zo lullig om zomaar langs te gaan. Maar wat ik er wel van geleerd heb is dat leeftijd en uiterlijk onbelangrijk is bij een goede seksdate.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir