15 jaar samen, de liefde en de sleur

15 jaar samen, de liefde en de sleur
vijftien jaar samen.

Het is vrijdag middag, vandaag ben ik 15 jaar samen met mijn man, eerst verkering dan samenwonen en voor de romantiek getrouwd, een stel leuke kinderen die het goed doen op school, beide een leuke goede baan, een goede deal kunnen sluiten voor ons nieuwe huis in Amersfoort., het perfecte leven, en dat is het ook. We hebben geen zorgen over geld, geen ruzies in de familie, we houden van elkaar en werken samen als een hecht team.

En nu, deze vrijdag middag, een dag vrij genomen en op stap geweest en geëindigd in een luxe bed in een van de hotels in de stad, ik voel de zijde lakens over mijn naakte lijf glijden, voldaan neem ik nog even een momentje voor me zelf en sluit mijn ogen. Nog een half uurtje, dan moet ik weer naar huis naar de kinderen en mijn man…..

Zes maanden geleden…

Ik was op stap met mijn beste vriendin, een extroverte dame, 35 jaar net een vechtscheiding achter de rug en ondertussen al 3 weer mannen versleten en 5 nieuwe tattoos rijker. Af en toe was ik de verhalen wel een beetje beu, het klagen over de ex…het opscheppen over de enorme nieuwe seks ervaringen. Zelf is ze tot de conclusie gekomen dat ze gescheiden is omdat ze niet meer kon leven met de dagelijkse sleur, maandag vega eten, woensdag pasta,

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir